ΣΑΛΟΣ με τη φωτογραφία του «φερόμενου ��ς υπόπτου» στο Ντάλας

Τεράστια ΓΚΑΦΑ της αστυνομίας

ΣΑΛΟΣ με τη φωτογραφία του «φερόμενου ως υπόπτου» στο Ντάλας

​Σύγχυση επικράτησε με τη φωτογραφία ενός εκ των υπόπτων για το μακελειό στο Ντάλας ,που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια των πολιτών για να τον εντοπίσουν.

Λίγο μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας ο άντρας που φαίνεται σε αυτή παραδόθηκε, όπως ανέφερε η αστυνομία η οποία έκανε πλέον λόγο για «πρόσωπο ενδιαφέροντος» ενώ στην προηγούμενη ανακοίνωσή της μιλούσε για ύποπτο.

dallas_3.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας σε τοπικά Μέσα ο αδερφός του άντρα της φωτογραφίας ανέφερε ότι είναι αθώος και ότι παρέδωσε το όπλο του στην αστυνομία όταν συνέβη το περιστατικό. «100% δεν είναι αυτός», είπε προσθέτοντας ότι τον παρακίνησε να παραδώσει το όπλο του για να μην υπάρξει εσφαλμένη αναγνώριση. Όπως είπε, ο αδερφός του πήγε στην διαμαρτυρία με το όπλο γιατί είναι «δικαίωμα του».

dalllass.jpg

Επιπλέον μια γυναίκα που συμμετείχε επίσης στη διαδήλωση, είπε πως δεν μπορεί αυτός ο άνδρας να είναι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές που σκόρπισαν τον τρόπο στο Ντάλας. Ήταν κοντά της είπε όταν έγιναν όλα. Ήταν μπροστά της, δεν θα μπορούσε να έχει πυροβολήσει.

Ο ίδιος ο υποτιθέμενες ύποπτος ονομάζεται Μαρκ Χιουζ και δήλωσε: «Έλαβα ένα τηλεφώνημα που έλεγε πως η φωτογραφία μου έχει δοθεί στα μέσα και πως με θεωρούσαν ύποπτο. Μιλούσα και γελούσα με τους αστυνομικούς», είπε.

Οδηγήθηκε στο τμήμα και τον ανέκριναν επί μισή ώρα. «Οι αστυνομικοί μου έλεγαν ψέματα. Μου έλεγαν πως έχουν video με εμένα να πυροβολώ, πως έχουν μαρτυρίες που έλεγαν πως με είδαν να πυροβολώ».

Η στιγμή που ο άνδρας παραδίδει το όπλο του

opll.jpg

oplll1.jpg

oplll2.jpg

Δείτε στο πρώτο βίντεο τις δηλώσεις της γυναίκας, στο δεύτερο όσα είπε ο ίδιος ο φερόμενος ως ύποπτος και στο τρίτο, ένα βίντεο ντοκουμέντο μέσα στο El Centro College. Ακούγονται οι πυροβολισμοί αφού οι επιθέσεις έγιναν σε αυτή την περιοχή.

7f05c114-afd0-4a8c-abd5-5845c8c24411.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΟΜΟΣ δίχως τέλος στο Ντάλας-ΝΕΚΡΟΣ ο 4ος ελεύθερος σκοπευτής; 5 NEΚΡΟΙ αστυνομικοί

Βίντεο ΣΟΚ: Καρέ- καρέ η ΕΚΤΕΛΕΣΗ αστυνομικού από ένοπλο στο Ντάλας- Τον πυροβόλησε πισώπλατα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top