Ντάλας:ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες-«Έτσι έσωσα τον 15χρονο γιο μου από τις σφαίρες»

ΒΙΑ, ΤΡΟΜΟΣ και ΑΙΜΑ-Πρώτη ανάρτηση: 08/07/2016 11:57

Ντάλας:ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες-«Έτσι έσωσα τον 15χρονο γιο μου από τις σφαίρες»

«Ήταν τρομακτικό να μην ξέρεις από πού σου έρχονται οι σφαίρες»

Ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο κανάλι WFAA-TV περιέγραψε την στιγμή του χάους στο Ντάλας όταν οι ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών.

«Ακούσαμε κάτι σαν πυροβολισμούς αλλά αρχικά δεν πιστέψαμε πως επρόκειτο για κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια όμως συνειδητοποιήσαμε τι συνέβαινε και αρχίσαμε όλοι να τρέχουμε πανικόβλητοι. Ήταν τρομακτικό να μην ξέρεις από πού έρχονται οι σφαίρες και να μην ξέρεις προς τα πού να πας για να προστατευτείς», τόνισε ο ίδιος.

Shetamia-Taylor.jpg

Shetamia-Taylor-Dallas-shootings.jpg

Γυναίκα περιγράφει τη στιγμή που η αδερφή της πυροβολήθηκε

Η Shetamia Taylor, μάνα τεσσάρων παιδιών, πυροβολήθηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η αδερφή της, μιλώντας σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, περιέγραψε πως η Shetamia χτυπήθηκε από σφαίρα και βούτηξε έναν από τους γιους της για να τον προστατέψει.

«Ακούστηκε πρώτα ένας πυ��οβολισμός, έπειτα ένας άλλος και ακολούθησε καταιγισμός πυροβολισμών. Όλοι ξεκίνησαν να τρέχουν και μια σφαίρα χτύπησε το πόδι της αδερφής μου. Στη συνέχεια άρπαξε τον 15χρονο γιο της και τον έριξε στο έδαφος για να τον προστατέψει. Τα άλλα τρία παιδιά της έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Έμεινε πεσμένη στο έδαφος μέχρι που αστυνομικοί την πήραν μαζί με το γιο της από εκεί καθώς οι πυροβολισμοί συνέχιζαν να πέφτουν βροχή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΟΜΟΣ δίχως τέλος στο Ντάλας-ΝΕΚΡΟΣ ο 4ος ελεύθερος σκοπευτής; 5 NEΚΡΟΙ αστυνομικοί

Βίντεο ΣΟΚ: Καρέ- καρέ η ΕΚΤΕΛΕΣΗ αστυνομικού από ένοπλο στο Ντάλας- Τον πυροβόλησε πισώπλατα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top