ΦΛΕΓΕΤΑΙ η Μινεσότα για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Αφροαμερικανού-Ο θάνατος του μεταδόθηκε live στο διαδίκτυο

Πολίτες διαμαρτύρονται έξω από σπίτι του κυβερνήτη

ΦΛΕΓΕΤΑΙ η Μινεσότα για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Αφροαμερικανού-Ο θάνατος του μεταδόθηκε live στο διαδίκτυο

​Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Μινεσότα, καθώς πολίτες διαμαρτύρονται μετά από ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα έναν 32χρονο Αφροαμερικανό, ο οποίος έκανε το «λάθος» και έβαλε το χέρι του στην τσέπη του!

Οι διαδηλωτές έχουν πάει έξω από το σπίτι του κυβερνήτη της πολιτείας όπου με κεριά στα χέρια και πανό ζητούσαν να μπει ένα τέλος στην αστυνομική αγριότητα. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί και έχουν αποκλείσει το σπίτι του κυβερνήτη με κίτρινες κορδέλες… κορδέλες που χρησιμοποιούνται συνήθως για εγκλήματα.

64ι.jpg
Και μπορεί να υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον κυβερνήτη να έχει απομακρυνθεί από το σπίτι του, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται, με δημοσιογράφους από τοπικά μέσα να μιλούν για μία ειρηνική διαδήλωση.

Τι συνέβη και προκάλεσε νέο κύμα οργής

Ο Φιλάντο Κάστιλ έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού μπροστά στα μάτια της κοπέλας του όταν αστυνομικός του ζήτησε δίπλωμα και άδεια.

Η κοπέλα του Λάβις Ρέινολντς είπε ότι όταν ο φίλος της έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βγάλει το δίπλωμα ενημέρωσε τον αστυνομικό ότι οπλοφορούσε και πως είχε άδεια οπλοφορίας. Τότε ο αστυνομικός φαίνεται πως πανικοβλήθηκε και τον πυροβόλησε 4 φορές!

ηδ.jpg
Μάλιστα, και η 4χρονη κόρη της κοπέλας του τον είδε μέσα στα αίματα να αργοπεθαίνει… ενώ προσπάθησε να ηρεμήσει την μητέρα της λέγοντας της πως όλα θα πάνε καλά. Λίγο αργότερα ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Βιντεοσκοπεί το αγόρι της που αργοπεθαίνει- Τον πυροβόλησε αστυνομικός

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top