Αισθητικός προσπάθησε να δηλητηριάσει τη συνάδελφό της με... λοσιόν- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Δεν φαντάζεστε το λόγο

Αισθητικός προσπάθησε να δηλητηριάσει τη συνάδελφό της με... λοσιόν- ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ
Με ποινή φυλάκισης 10 ημερών τιμωρήθηκε μια υπάλληλος σε σαλόνι ομορφιάς, η οποία ομολόγησε ότι επεχείρησε να... δηλητηριάσει τη συνάδελφό της!

Η 28χρονη Luz Lemonfield καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ρίχνει μια λοσιόν για το δέρμα στο μπουκαλάκι νερού του θύματος, όπως αναφέρει η Daily Mail. Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2015 στο Μέριλαντ.

Το θύμα, η Sophia Santa Cruz, χρειάστηκε να θεραπευτεί στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση ��ου νερού. H Cruz αισθάνθηκε αμέσως μια αίσθηση καψίματος στο λαιμό της όταν ήπιε μια γουλιά νερό κατά τη διάρκεια της βάρδιας στο σπα. Στη συνέχεια δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έτρεξε στο μπάνιο κάνοντας ανεξέλεγκτα εμετό γνωρίζοντας ότι γι’ αυτό ευθυνόταν αυτό που είχε πιει.

Ο δικηγόρος της Lemonfield δήλωσε ότι η πελάτισσά της δεν ήθελε να σκοτώσει το θύμα και ότι αυτό ήταν μια αντίδραση μετά από ένα μακροχρόνιο τσακωμό.
Μια μέρα πριν το περιστατικό η Lemonfield κατηγόρησε την Cruz ότι έφτυσε το φαγητό της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Σαν αντίποινα η ίδια έριξε τη λοσιόν μέσα στο νερό για να δηλητηριάσει την Cruz. «Ήταν λάθος και ανόητο, αλλά δεν ήθελα να την σκοτώσω ή να της προκαλέσω σοβαρή σωματική βλάβη. Απλά ήθελα να πάρω εκδίκηση», ανέφερε η ίδια.

Το βίντεο από κάμερα του σαλονιού ομορφιάς δείχνει τη Lemonfield να ξεβιδώνει το καπάκι του μπουκαλιού του νερού της συναδέλφου της και να ρίχνει μέσα ένα άλλο υγρό. Το θύμα ανέφερε ότι πιστεύει πως η 28χρονη προσπάθησε να την σκοτώσει, αλλά χωρίς να ξέρει το λόγο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top