Κι όμως! Μετανάστης κρύφτηκε σε... βαλίτσα για να περάσει τα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο αλλά αληθινό

Άναυδοι έμειναν οι επιβάτες ενός τρένου, όταν στα ιταλο-ελβετικά σύνορα άκουσαν... βογγητά μέσα από βαλίτσα!

Γρήγορα οι επιβάτες ειδοποίησαν τις αρχές με τους φύλακες να απομακρύνουν τη βαλίτσα από το τρένο και να διαπιστώνουν έκπληκτοι ότι μέσα σε αυτή κρυβόταν για ώρα ένας άνθρωπος.

Οι ίδιοι μάλιστα ήταν εκείνοι που τράβηξαν με βίντεο τη στιγμή της αποκάλυψης, όταν μετανάστης που έχει καταγωγή από την Ερυθραία και ύψος πάνω από 1.80 έβγαλε το χέρι του έξω από τη βαλίτσα σε μία προσπάθεια να απεγκλωβιστεί. Ο άνθρωπος είχε παραμέινει στην βαλίτσα για 45 ολόκληρα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετανάστης επιβιβάστηκε στο τρένο που ξεκίνησε από το Μιλάνο, μέσα στη βαλίτσα ενός φίλου του. Οι αρχές μάλιστα συνέλαβαν έναν ακόμα άντρα -πρόκειται για τον φίλο του- που κρυβόταν σε τουαλέτα του τρένου.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα από Ιταλούς συναδέλφους ότι δυο Ερυθραίοι προσπαθούσαν να μπουν στη χώρα και να ταξιδέψουν βόρεια στην Ευρώπη με προορισμό τη Βρετανία. Η πληροφορία ήταν ότι ένας άντρας ήταν κρυμμένος σε μία βαλίτσα και ένας άλλος ταξίδευε μαζί του. Μας υπέδειξαν τη βαλίτσα και ο άντρας βρέθηκε μέσα σε αυτή. Ήταν γύρω στα 20 και εντοπίσαμε το φίλο του να κρύβεται σε τουαλέτα του τρένου», δήλωσαν στη Sun οι ελβετικές αρχές.

Οι δύο άντρες εστάλησαν πίσω στην Ιταλία καθώς δεν είχαν έγγραφα.

Δείτε το βίντεο που έφερε στο φως η Daily Mail! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top