ΣΟΚ: Πατέρας ΒΙΑΣΕ την 18χρονη κόρη του που ήταν έγκυος! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μαρτυρία της

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 ετών

ΣΟΚ: Πατέρας ΒΙΑΣΕ την 18χρονη κόρη του που ήταν έγκυος! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μαρτυρία της

​Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου για τον πατέρα που το 2014 βίασε την 18χρονη κόρη του ενώ εκείνη ήταν έγκυος.

Πριν λίγες μέρες το δικαστήριο επικύρωσε την ποινή των 15 χρόνων φυλάκισης που είχε επιβάλλει το Κακουργιοδικείο στον δράστη.

Το χρονικό της «αρρωστημένης» υπόθεσης

Ο πατέρας της 18χρονης ήταν χωρισμένος με την μητέρα της, ενώ είχε προχωρήσει στη ζωή του καθώς είχε κάνει νέα οικογένεια και είχε αποκτήσει δυο ακόμη ανήλικα παιδιά.

Όταν η κόρη του, του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος της είπε πως ήθελε να συζητήσουν τη κατάσταση και την έβαλε στο αυτοκίνητο για να πάνε «βόλτα». Την πήγε σε μια απομονωμένη περιοχή και εκεί αφού την ακινητοποίησε την… βίασε!

Μάλιστα, η μαρτυρία της 18χρονης είναι τουλάχιστον σοκαριστική. «Ήπιε ένα τσιγάρο και όταν τελείωσε μου έγειρε τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου που καθόμουν πίσω και πήγε να με χαϊδέψει πάνω στα γεννητικά μου όργανα.

Του έσπρωξα το χέρι του και πήγα να τραβήξω τη μαξιλάρα πάνω. Τότε έβαλε το χέρι του πάνω στον λαιμό μου και με δύναμη με έσπρωξε ξανά πίσω στη μαξιλάρα. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να κλαίω γιατί κατάλαβα τι ήθελε να μου κάμει και αυτός μου είπε να μην φωνάζω γιατί θα νευρίαζε και με προειδοποίησε να μην προσπαθήσω να φύγω.

Εγώ φοβούμουν να μην θυμώσει και να μου κτυπήσει και να πάθει κακό το μωρό μου και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί ήταν από πάνω μου και οι πόρτες ήταν κλειστές και επίσης και να ξέφευγα, δεν θα μπορούσα να τρέξω γιατί είχα αποκόλληση του πλακούντα και ήμουν νοσοκομείο και βγήκα πριν δύο μέρες και δεν ήθελα να χάσω το μωρό μου» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top