Πρώτη κοινή εμφάνιση Ομπάμα-Κλίντον: «Η Χίλαρι με έχει ξεσηκώσει»

Η υποψήφια των Δημοκρατικών έπλεξε το εγκώμιο στον Αμερικανό Πρόεδρο

Πρώτη κοινή εμφάνιση Ομπάμα-Κλίντον: «Η Χίλαρι με έχει ξεσηκώσει»

​Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα σε προεκλογική εκδήλωση στην Βόρεια Καρολίνα.

Η Χίλαρι Κλίντον έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου των ΗΠΑ, λέγοντας ότι έσωσε την οικονομία και ότι αποτελεί ενσάρκωση της ηγεσίας.

Παίρνοντας τον λόγο, ο αμερικανός πρόεδρος είπε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω στην Χίλαρι Κλίντον».

«Είμαι εδώ επειδή πιστεύω στην Χίλαρι Κλίντον και θέλω να βοηθήσετε να εκλεγεί νέα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Γι' αυτόν τον λόγο είμαι εδώ» τόνισε, σημειώνοντας ότι η πίστη του στην πρώην υπουργό Εξωτερικών πάντα ανταμειβόταν.

«Έχω ξεσηκωθεί» είπε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Η Χίλαρι με έχει ξεσηκώσει».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θαύμαζε την Χίλαρι Κλίντον από τότε που οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι για το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία το 2008. Και πρόσθεσε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά υποψήφιος τόσο προετοιμασμένος για το ρόλο του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών όσο η Κλίντον.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φάνηκε άνετος και σαρκαστικός απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, κοροϊδεύοντας τον ισχυρισμό του ότι θα «κάνει την Αμερική σπουδαία ξανά», ανταπαντώντας: «Η Αμερική είναι όντως σπουδαία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top