ΡΑΚΟΣ ο Μπερλουσκόνι- Βγήκε από το νοσοκομείο υποβασταζόμενος και ταλαιπωρημένος (ΦΩΤΟ)

Έκανε επέμβαση καρδιάς

ΡΑΚΟΣ ο Μπερλουσκόνι- Βγήκε από το νοσοκομείο υποβασταζόμενος και ταλαιπωρημένος (ΦΩΤΟ)
Μετά από έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο και έπειτα από την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε εξιτήριο σήμερα, Τρίτη.

δδδδδ.jpg
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας φαινόταν ταλαιπωρημένος, ωστόσο δήλωσε ότι ακόμη θέλει να υπηρετήσει τη χώρα του. «Αισθάνομαι καλύτερα τώρα, αλλά θα χρειαστούν δύο μήνες ανάρρωσης. Στη συνέχεια, ελπίζω να είμαι ακόμη χρήσιμος για τους Ιταλούς», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ο Μπερλουσκόνι βγήκε από το νοσοκομείο στηριζόμενος στον ώμο του συνεργάτη του Βαλεντίνο Βαλεντίνι, ενώ απέξω τον περίμεναν κάποιοι υποστηρικτές του.

berlusconi.5.7.4.jpg
ερτητςη;ετη.jpg
Τα δέκα λεπτά που μίλησε βγαίνοντας από το νοσοκομείο, υποβασταζόταν από δύο συνεργάτες του. Παρά την εύθραυστη κατάστασή του όμως, σχολίασε στους δημοσιογράφους την απόφαση της Μ. Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μίλησε για την πολιτική κατάσταση της Ιταλίας, αλλά και το μέλλον της Μίλαν, της ποδοσφαιρικής ομάδας που ανήκει στην οικογένειά του αλλά είναι σε διαδικασία πώλησης.

Σημειώνεται, ότι ο 79χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας στις 14 Ιουνίου, καθώς έπασχε από καρδιακό πρόβλημα το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς απειλούσε τη ζωή του, όπως αναφέρει το Reuters. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top