Ο Τραμπ ψάχνει αντιπρόεδρο- Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για τη θέση

Όλα τα σενάρια

Ο Τραμπ ψάχνει αντιπρόεδρο- Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για τη θέση
Ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, συναντήθηκε με τη Γερουσιαστή Τζονι Ερνστ από την Αϊόβα, ενισχύοντας τις εικασίες ότι η γερουσιαστής μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα επιλογής που καταρτίζεται για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

H Ερνστ δήλωσε ότι η ίδια και ο Τραμπ είχαν μια “καλή συζήτηση.” “Θα συνεχίσω να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με τον Ντόναλντ για την ανάγκη που υπάρχει να ενισχύσουμε την οικονομία μας, να κρατήσουμε τις ΗΠΑ ασφαλείς, να διασφαλίσουμε ότι η χώρα μας παραμένει ασφαλής κι αποτελεί μία δύναμη σταθερότητας για τον υπόλοιπο κόσμο,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ερνστ.

O Τραμπ από την πλευρά του ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι θα συναντηθεί με την Ερνστ στο Νιου Τζέρσεϊ. “Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά ως γερουσιαστής στην Αϊόβα,” δήλωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Τραμπ συναντήθηκε με τον κυβερνήτη στην πολιτεία της Ιντιάνα Μάικλ Πένς και τη σύζυγό του το Σάββατο καθώς το όνομά του έχει αναφερθεί επίσης στη λίστα των υποψηφίων αντιπροέδρων που καταρτίζει το επιτελείο του Τραμπ.

Από την άλλη μεριά, πηγές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν στο Reuters, ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νιουτ Γκίνγκριτς κι ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων αντιπροέδρων που καταρτίζει ο Τραμπ.

Ως άλλα ονόματα υποψηφίων για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ υπό τον Τραμπ αναφέρονται οι Γερουσιαστές Μπομπ Κόκερ από το Τενεσί και Τζεφ Σέσιονς από την Αλαμπάμα, αλλά και η κυβερνήτης της Οκλαχόμα, Μαίρη Φάλιν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top