Όταν η ζωή ΝΙΚΑΕΙ το θάνατο! 7χρονος μαθαίνει πως απαλλάχτηκε από τον καρκίνο-ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από 3 χρόνια σκληρής μάχης

Όταν η ζωή ΝΙΚΑΕΙ το θάνατο! 7χρονος μαθαίνει πως απαλλάχτηκε από τον καρκίνο-ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ
Υπάρχει ωραιότερη στιγμή, απ' αυτήν της νίκης; Και μάλιστα της νίκης της ζωής επί του θανάτου; Αυτήν ακριβώς τη στιγμή έζησε ο 7χρονος Ben Morris από την Οκλαχόμα. Ύστερα από 1167 ημέρες χημειοθεραπείας, προσμένει την αυριανή μέρα που θα είναι πια απαλλαγμένος από τη λευχαιμία και έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.jpg

Ο μικρός έμαθε τα νέα από τη μαμά του, Casi, η οποία κατέγραψε σε βίντεο τη σημαντική και συγκινητική ανακοίνωση. «Ο Ben είναι πια απαλλαγμένος από τον καρκίνο κι έτσι τώρα θα του πω πως τελειώνουμε με τη θεραπεία. Μας μένει μόνο μία μεγάλη χημειοθεραπεία και τελειώσαμε. Οπότε θα του πω πως νίκησε τον καρκίνο».

υριτελετθλ.jpg

Η πρώτη αντίδραση του 7χρονου είναι συμβατή με την ηλικία του. Τον απασχολεί περισσότερο αν θα συνεχίσει να βλέπει τους φίλους που γνώρισε κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον καρκίνο. Ότα��, όμως, συνειδητοποιεί τι ακριβώς του είπε όλο χαρά η μανούλα του, αρχίζει να χοροπηδά με τον αδερφό του στο δωμάτιο πανηγυρίζοντας για τα υπέροχα νέα!

κλγηκλγηκλ.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 7χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο τον Μάρτιο του 2013 και αύριο, 5 Ιουλίου, πρόκειται να κάνει την τελευταία του θεραπεία.

Δείτε το βίντεο... αξίζει!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top