ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ: Δημοτικοί υπάλληλοι είχαν να πατήσουν 15 ΧΡΟΝΙΑ στη δουλειά… αλλά πληρώνονταν!

Το καλύτερο; Το σωματείο τους το γνώριζε και τους έκανε… πλάτες!

Τον γύρο του κόσμο κάνει η είδηση ότι δύο δημοτικοί σύμβουλοι στην πόλη Χερέθ ντε λα Φροντέρα στην Ισπανία είχαν να πατήσουν στην εργασία τους… 15 χρόνια!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν υπεύθυνοι του δήμου έκαναν έρευνα για τις ημέρες ασθενειών και απουσιών των εργαζομένων διαπίστωσαν ότι οι εν λόγω υπάλληλοι δεν είχαν πατήσει ούτε μια ημέρα στην εργασία τους για το 2015. Ξετυλίγοντας στο κουβάρι έφτασαν μέχρι το 2000, με τους κοπανατζήδες υπαλλήλους ωστόσο να αμείβονται κανονικά…

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η απουσία των δύο υπαλλήλων ήταν σε γνώση του σωματείου τους, το οποίο μάλιστα… τους έκανε πλάτες!

Από την πλευρά τους, οι δύο υπάλληλοι (ένας κηπουρός και ένας οδηγός) προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι είχαν κάνει μια συμφωνία για μερική απασχόληση και ότι οι ώρες εργασίας τους καλύπτονταν από άλλους συναδέλφους τους!

Ο δήμος εξετάζει πλέον τι ποινές θα επιβάλει στους κοπανατζήδες υπαλλήλους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και το ενδεχόμενο της απόλυσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top