Μάχη στήθος με στήθος δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για Κλίντον και Τραμπ

Ο γυμνός θαυμαστής του Αμερικανού μεγιστάνα και η πτώση του στο κενό

Μάχη στήθος με στήθος δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για Κλίντον και Τραμπ

​Όλα για όλα τα παίζει πια η Χίλαρι Κλίντον βλέποντας τον Ντόναλντ Τραμπ να πλησιάζει επικίνδυνα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις μειώνοντας τη διαφορά κάτω από τα όρια του στατιστικού λάθους.

Τι άλλο πιο ισχυρό όπλο θα μπορούσε να κατεβάσει δίπλα της από τον σημερινό πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα. Με βίντεο λοιπόν ο Αμερικανός πρόεδρος παίρνει ανοικτά το μέρος της πρώην υπουργού του των Εξωτερικών και της πλέκει το εγκώμιο…

«Αποχωρώ και ανυπομονώ να βγω έξω για να υποστηρίξω την Χίλαρι. Θέλω να συγχαρώ την Χίλαρι που γράφει ιστορία ως υποψήφια των Δημοκρατικών».

Μάλιστα ο πρόεδρος Ομπάμα θα βρεθεί στο πλευρό της Χίλαρι την 5η Ιουλίου σε εκδήλωση στην Βόρεια Καρολίνα. Έτσι ο Ομπάμα προσπαθεί να λύσει και το πρόβλημα της Κλίντον που ακούει στο όνομα Μπέρνι Σάντερς. Ο αντίπαλός της στην διεκδίκηση του προεδρικού Χρίσματος των Δημοκρατικών εξακολουθεί να μην παραδίδει τα όπλα.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση αμερικανικού πανεπιστημίου η Χίλαρι Κλίντον συγκεντρώνει ποσοστό 42% έναντι 40% του Τραμπ. Το ίδιο πανεπιστήμιο την 1η του περασμένου Ιουνίου έδινε προβάδισμα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

Το υπόλοιπο 18% των ερωτηθέντων όμως είτε δεν απάντησε είτε είπε ότι θα ψηφίσει άλλον υποψήφιο.

Την ίδια ώρα, στην Times Square της Νέας Υόρκης ένας νεαρός άντρας γύρω στα είκοσι γδύθηκε ανέβηκε μια κόκκινη σκάλα και άρχισε να φωνάζει ότι θέλει να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ απειλώντας να βουτήξει στο κενό.

Αφού φώναξε και άλλες ασυναρτησίες προσφέροντας ένα θέαμα ακατάλληλο για ανηλίκους στους περαστικούς τελικά μετά από μια ώρα πήδησε στο κενό.

Οι πυροσβέστες είχαν προλάβει να μεταφέρουν ένα φουσκωτό στρώμα ώστε να πέσει στα ... μαλακά. Όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τσακιστεί χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top