Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό στο αεροδρόμιο:Βομβιστής ΕΚΤΕΛΕΙ εν ψυχρώ αστυνομικό-Σκληρές εικόνες

Οι Αρχές προχώρησαν σε 22 συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη

Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό στο αεροδρόμιο:Βομβιστής ΕΚΤΕΛΕΙ εν ψυχρώ αστυνομικό-Σκληρές εικόνες

​Ένα βίντεο σοκ είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, λίγα 24ωρα μετά το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως βλέπετε, ένας ο αστυνομικός, ντυμένος με πολιτικά, έχασε την ζωή του σε μια στιγμή, στην προσπάθεια του να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Εκείνος είδε τον μαυροντυμένο καμικάζι και κατάλαβε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά! Τον πλησίασε και του ζήτησε να δει τι έχει στην τσάντα του.

Χωρίς κανένα δισταγμό, ο δράστης τράβηξε τη σκανδάλη και εκτέλεσε τον αστυνομικό από απόσταση λίγων εκατοστών.

Πέρασαν τον έναν μακελάρη για πορτοφολά

Μόλις πέντε λεπτά πριν το μακελειό, ο καμικάζι αυτοκτονίας με το μπουφάν κίνησε τις υποψίες των Τούρκων αστυνομικών. Τον πέρασαν για κλέφτη και όταν του ζήτησαν ταυτότητα ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Ήταν εκείνος που μόλις είδε τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας έβαλε σε εφαρμογή το plan- b. Λειτούργησε σαν αντιπερισπασμός και πυροδότησε πρώτος τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Δεν τους ένοιαζε το ότι θα πεθάνουν

Για πρώτη φορά είδαμε τα πρόσωπα των μακελάρηδων του Ατατούρκ. Πρόκειται για αυτονομιστές εκπαιδευμένους δολοφόνους από την Τσετσενία, το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν, οι οποίοι μέσα σε μία νύχτα έγιναν καμικάζι αυτοκτονίας για το Ισλαμικό κράτος. Ψύχραιμοι, χαμογελαστοί και διψασμένοι για να σκορπίσουν το θάνατο.

Δεν τους ενδιέφερε που θα πέθαιναν και οι ίδιοι. Δείτε τους να γελούν παρότι γνώριζαν πώς σε λίγα λεπτά όχι μόνο θα σκότωναν ��λλά και θα σκοτωνόντουσαν. Πώς να αντιμετωπίσει ο δυτικός κόσμος κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να πεθάνει;

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές ο ένας από τους τρεις δράστες ήταν ο Τσετσένος Οσμάν Βαντίνοφ, ένας ορκισμένος τζιχαντιστής, ο οποίος ταξίδεψε από το προπύργιο των Isis τη Ράκκα με στόχο να βάψει τα χέρια του με αίμα. Το 2005 ήταν ξανά στην Τουρκία.

Οι ειδικές δυνάμεις και η αντιτρομοκρατική ξετίναξαν τις φτωχογειτονιές της Κωνσταντινούπολης, Πεντίκ, Μπασακσεχίρ και Σουλτανμπεϊλί. Εκεί όπου νοίκιασαν σπίτι οι τρεις καμικάζι αυτοκτονίας. Απολογισμός; 22 συλλήψεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top