Ο ήρωας του αεροδρομίου Ατατούρκ:Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σταματήσει τους βομβιστές

Δείτε τις νέες φωτογραφίες των θυμάτων-Οι τραγικές τους ιστορίες

Ο ήρωας του αεροδρομίου Ατατούρκ:Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σταματήσει τους βομβιστές

​Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φωτογραφίες των θυμάτων μετά την τρομοκρατική επίθεση των τριών βομβιστών αυτοκτονίας (οι οποίοι όλα δείχνουν πως ανήκουν στους Τζιχανιστές) στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι μακελάρηδες παρέσυραν στο θάνατο 42 άτομα, με τις Αρχές να φοβούνται ότι ο αριθμός αυτός θα ανέβει, καθώς δεκάδες τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία.

Οι ιστορίες των 42 θυμάτων είναι συγκινητικές, καθώς οι περισσότεροι εξ΄αυτών ήταν Τούρκοι πολίτες που είχαν πάει στο αεροδρόμιο να συναντήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα ή να κάνουν κάποια δουλειά, αλλά βρήκαν τραγικό θάνατο όταν οι βομβιστές αυτοκτονίας πυροδότησαν τους εκρηκτικούς τους μηχανισμούς.

Ο Serkan Turk, 24χρονος φοιτητής Φυσικής Αγωγής είχε πάει στο «Ατατούρκ» όλο χαρά εκείνη την ημέρα για να συναντήσει την μητέρα του. Σκοτώθηκε από την δεύτερη έκρηξη, όταν προσπάθησε να βοηθήσει όσους τραυματίστηκαν από την πρώτη (έκρηξη).

foithths2.jpg
Ο Yusuf Haznedaroğlu (υπάλληλος του αεροδρομίου) θα παντρευτόταν σε δέκα ημέρες. Στις φωτογραφίες τον βλέπετε να χαμογελά πλατιά στο πλευρό της γυναίκας που θα γινόταν σύζυγός του.

γαμπρος.jpg
Η Gülşen Bahadır, υπάλληλος του αεροδρομίου που πυροβολήθηκε από τους μακελάρηδες μια εβδομάδα πριν τον θάνατό της είχε γράψει στο Facebook:

υπαλληλος face.jpg
«Δέχομαι, αγαπώ και ευχαριστώ για τα πάντα στη ζωή μου».

Ο Umut Sakaroğlu θεωρείται ήρωας από πολλούς, καθώς ήταν ένας από τους φύλακες την στιγμή που ένας από τους τρεις τρομοκράτες προσπάθησε να περάσει τον πρώτο έλεγχο. Μόλις συνειδητοποίησε πως ο άντρας αυτός είναι τρομοκράτης, ο Sakaroğlu τον πυροβόλησε προσπαθώντας να αποτρέψει την τρομοκρατική επίθεση. Ωστόσο ο βομβιστής κατάφερε να πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό με τον Sakaroğlu να βρίσκει τραγικό θάνατο.

φυλακας.jpgumut.jpg
Οι συνάδελφοι του Sakaroğlu λένε πως αν δεν είχε λάβει δράση εκείνη τη στιγμή, θα είχαν σκοτωθεί πολλά περισσότερα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ στην Κωνσταντινούπολη-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι ιστορίες των θυμάτων των ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top