Το Star στο αιματοβαμμένο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης- Ποιοι είναι οι ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

Το τρομοκρατικό χτύπημα στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον 41 ανθρώπους

Το Star στο αιματοβαμμένο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης- Ποιοι είναι οι ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

​Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και η παγκόσμια κοινότητα παραμένει παγωμένη! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Πόλη γίνεται για ακόμη μία φορά… στόχος τρομοκρατών!

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια της εφημερίδας «Αγορά» και συνεργάτιδα του Star, Βάνα Στέλλου η οποία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, η μεγάλη τρύπα στην ασφάλεια του αεροδρομίου εντοπίζεται στα… ταξί! Οι μακελάρηδες επέλεξαν για την μεταφορά τους ταξί, μιας και δεν γίνεται κανένας έλεγχος στα οχήματα που μπαίνουν στον χώρο του αεροδρομίου.

Ποιοι είναι οι δράστες που αιματοκύλησαν την Κωνσταντινούπολη

Οι πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών είναι συγκεχυμένες… Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πίσω από το μακελειό κρύβεται το Ισλαμικό κράτος! Το χτύπημα που στοίχησε την ζωή σε 41 ανθρώπους, ήταν παρόμοιο με αυτό των Βρυξελλών και του Παρισιού.

Την ίδια στιγμή, στην Κωνσταντινούπολη έχουν πέσει τα social media και το Youtube… Από την στιγμή του μακελειού μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει πρόσβαση στο Facebook και το Twitter, ενώ το Instagram λειτουργεί! Και σαν να μην έφτανε αυτό… ο τουρισμός στην πόλη έχει πέσει γύρω στο 40%!

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top