ΑΥΤΟΣ ο άνδρας ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ την Κωνσταντινούπολη-Έκρυψε τα εκρηκτικά στο μπουφάν του

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του μακελάρη από τη Χουριέτ-Πρώτη ανάρτηση: 29/06/2016 18:50

ΑΥΤΟΣ ο άνδρας ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ την Κωνσταντινούπολη-Έκρυψε τα εκρηκτικά στο μπουφάν του

​Φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν έναν εκ των τριών καμικάζι που σκόρπισαν αίμα και τρόμο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, δημοσιεύει η τουρκική Χουριέτ.

5773d44718c7735be84caa73.jpg

«Η εικόνα του βομβιστή αυτοκτονίας: Ήρθε με χειμερινό παλτό», γράφει η Χουριέτ, επισημαίνοντας το γεγονός ότι ενώ είχε ζέστη και όλοι οι άλλοι επιβάτες φορούσαν καλοκαιρινά, όπως και ο πιλότος που απεικονίζεται δίπλα του, ο φερόμενος ως βομβιστής αυτοκτονίας, φορούσε μπουφάν φουσκωτό μαύρο, θέλοντας προφανώς να κρύψει τα εκρηκτικά και τα όπλα που κουβαλούσε μαζί του.

Επίσης, δημοσιεύει ακόμη μια φωτογραφία με τον τρομοκράτη, από το εσωτερικό του αεροδρομίου.

5773d471c03c0e16681d2e86.jpg

Η Χουριέτ αναφέρει ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έφοδο στα σπίτια δύο ατόμων που αναγνωρίσ��ηκαν ως βομβιστές και κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό εγγράφων και κρυπτογραφημένου ψηφιακού υλικού.

ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Πυρ και κίνηση. Αυτή την τακτική ακολούθησαν οι μακελάρηδες του αεροδρομίου Ατατούρκ. Κρατώντας το καλάσνικοφ σταθερό ο δράστης έκανε πλάγια βήματα και εκτελούσε τα θύματά του με μέτωπο προς τους αστυνομικούς. Ήταν ψύχραιμος, αποφασισμένος και διψασμένος για λουτρό αίματος, δηλαδή ένας καλά εκπαιδευμένος δολοφόνος του Ισλαμικού κράτους.

ξγηξγη.jpg


φδγσδγ.jpg


Στο διάγραμμα που βλέπετε φαίνονται καθαρά τα 3 σημεία που χτύπησαν οι καμικάζι αυτοκτονίας. Οι ομοιότητες με την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι ξεκάθαρες. Οι δράστες έφτασαν με ταξί και ζωσμένοι με εκρηκτικά σκόρπισαν τον θάνατο. Εδώ όμως δεν είχαν να κάνουν με τα χαλαρά μέτρα ασφαλείας μιας Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας αλλά με ένα αεροδρόμιο - αστακό.

Οι αυστηροί έλεγχοι στο Ατατούρκ δεν περιορίζονται μόνο στους επιβάτες και τις αποσκευές τους στο check-in. Πραγματοποιείται έλεγχος σε οποιονδήποτε προσπαθεί να περάσει την είσοδο με σύγχρονα scanners και προδιαγραφές που τηρούνται σχολαστικά.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Το αιματοκύλισμα ήταν η χαριστική βολή στη "βαριά" βιομηχανία της Τουρκίας ,τον τουρισμό μετά τους Ρώσους.

Ήδη ο αριθμός των ξένων αφίξεων στη χώρα έκανε "βουτιά" της τάξης του 34,7% τον Μάιο συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2015 . Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση από το 1990 σύμφωνα με την Χουριέτ.

Φωτογραφίες: hurriyet.com.tr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατριχιαστικές οι ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το μακελειό στο αεροδρόμιο Ατατούρκ- 41 οι νεκροί

ΤΑΦΟΣ για 200 άτομα η Τουρκία μέσα σε 1 έτος! Τα κοινά σημεία με την επίθεση στις Βρυξέλλες

Ο απόλυτος ΤΡΟΜΟΣ! Γονείς και παιδιά κρύφτηκαν σε κατάστημα ρούχων του Ατατούρκ- ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το μακελειό στο Ατατούρκ- Η ανατίναξη του ενός βομβιστή αυτοκτονίας!

ΕΚΡΗΞΕΙΣ συντάραξαν το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη-ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ με ΝΕΚΡΟΥΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top