ΕΚΡΗΞΕΙΣ συντάραξαν το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη-ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ με ΝΕΚΡΟΥΣ

Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης-Πρώτη ανάρτηση: 28/06/2016 22:34

ΕΚΡΗΞΕΙΣ συντάραξαν το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη-ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ με ΝΕΚΡΟΥΣ

Διπλή επίθεση αυτοκτονίας συντάραξε το βράδυ της Τρίτης το διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 28 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι να τραυματιστούν.

Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Τουρκίας Anadolu μετέδωσε ότι οι τραυματίες φθάνουν τους 60, έξι εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι εθνικότητες των θυμάτων δεν είναι προς το παρόν γνωστές.

Σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο και αυτόπτες μάρτυρες, δύο βομβιστές αυτοκτονίας πυροδότησαν τα εκρηκτικά που έφεραν πάνω τους πριν περάσουν από τον έλεγχο ασφαλείας στον τερματικό σταθμό των πτήσεων εξωτερικού.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες άνοιξαν πυρ με όπλα πριν ανατιναχθούν, ενώ αστυνομικοί πυροβόλησαν προκειμένου να τους εξουδετερώσουν.

Το δίκτυο NBC μετέδωσε μαρτυρία ότι ένας αστυνομικός πάλεψε με έναν από τους δράστες στο έδαφος πριν ο τελευταίος πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.

itszkskhrsm5772d34eb5009.jpg

aerodromio50_602_355.jpg

f5p74gersm5772d348bf50c.jpg

frfw9hedrsm5772d49e1b9bf.jpg

Eν τω μεταξύ, ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Ορισμένες πτήσεις που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης άλλαξαν πορεία προς άλλα αεροδρόμια, γνωστοποίησε ένας αξιωματούχος του αεροδρομίου. Τα αεροσκάφη θα μπορούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ατατούρκ μέχρι τις 00.10 ώρα Ελλάδας, ενώ όλες οι απογειώσεις έχουν ήδη ματ��ιωθεί.

3.jpg

2.jpg

CmD4Sj3XEAAu2cq.jpg

CmD6m2UXIAAItQK.jpg
ΔΕΙΤΕ βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top