ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:Η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» είχε προβλέψει το Brexit!Τι άλλο έχει πει για το 2016;

Οι προφητείες της Baba Vanga έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:Η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» είχε προβλέψει το Brexit!Τι άλλο έχει πει για το 2016;

​Η Baba Vanga ή αλλιώς ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων όπως την αποκαλούσαν, πριν φύγει από τη ζωή είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας.

Από τους Δίδυμους Πύργους μέχρι και την εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη και όλα αυτά πριν το 1996 όπου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 χρόνων.

Φαίνεται όμως πως η τυφλή γυναίκα από την Βουλγαρία είχε προβλέψει και το Brexit. Στις προφητείες της έχει αναφέρει ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει ως έχει στο τέλος του 2016 και η ήπειρός μας θα μετατραπεί σε κρανίου τόπο.

Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου η Vanga είχε πει: «οι παγωμένες περιοχές θα γίνουν ζεστές και τα ηφαίστεια θα ξυπνήσουν». Προέβλεψε, επίσης, πως το 2010 θα ξεκινήσει μεγάλος πόλεμος από μουσουλμάνους και πως θα τελειώσει το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της. Μάλιστα, είχε πει πως το 2016 το Ισλαμικό κράτος θα εισβάλλει στην Ευρώπη!

Το 1989 η Vanga είχε προβλέψει ότι οι «αμερικανοί αδελφοί» θα δεχθούν επίθεση από δυο ατσαλένια πουλιά. Αυτό πιστεύουν οι ακόλουθοί της ήταν η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους.

Η ίδια είχε προβλέψει και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα. Είχε πει ότι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος. Είχε τονίσει επίσης, ότι θα είναι και ο τελευταίος Αμερικανός Πρόεδρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top