ΗΧΗΡΟ μήνυμα κατά του Brexit! ΑΥΤΗ η φωτο από Βρετανικό νοσοκομείο με Έλληνα γιατρό έγινε viral

Δείτε γιατί

ΗΧΗΡΟ μήνυμα κατά του Brexit! ΑΥΤΗ η φωτο από Βρετανικό νοσοκομείο με Έλληνα γιατρό έγινε viral
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το Brexit, με πολλούς εργαζόμενους του Ηνωμένου Βασιλείου- κι όχι μόνο- να δίνουν το δικό τους μήνυμα κατά της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ. Αυτό έκανε και η χειρουργική ομάδα ενός δημόσιου νοσοκομείου της Βρετανίας, ποζάροντας απλώς για μία φωτογραφία!

Σε αυτή πρωταγωνιστές είναι 3 Ισπανοί νοσηλευτές, ένας Ιρλανδός ακτινολόγος, ένας Γερμανός αναισθησιολόγος, ένας Έλληνας ειδικός ουρολόγος και ένας Βρετανο-πακιστανός ουρολόγος. Ο καθένας τους κρατά ένα πλακάτ στο οποίο δηλώνει την καταγωγή του, ενώ το μήνυμα της φωτογραφίας είναι «Εμείς είμαστε η Ευρώπη».

Την φωτογραφία ανέβασε ο Junaid Masood, που εργάζεται στο νοσοκομείο που βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο, τονίζοντας ότι η μετανάστευση είναι η ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας.

«Σήμερα εργαστήκαμε σκληρά βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων! Αυτό είναι που κάνουν οι φίλοι μας από την Ευρώπη για το εθνικό σύστημα υγείας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Ας μιλήσουμε για το πώς θα συνεργαστούμε μαζί και να μην είμαστε μία διαιρεμένη κοινωνία. Η μετανάστευση είναι η ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας που όλοι αγαπάμε και πρεσβεύουμε και είναι καλή για την κοινωνία μας και τη χώρα!!».

Σημειωτέον η φωτογραφία έχει γίνει ήδη viral στα κοινωνικά δίκτυα!

υξςρυξ.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top