ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Από ΘΑΥΜΑ γλίτωσαν οι επιβάτες της Singapore Airlines (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Είδαν το χάρο με τα μάτια τους

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να έρχεσαι αντιμέτωπος με το θάνατο; Αυτό έζησαν οι 222 επιβάτες και το 19μελές πλήρωμα της πτήσης SQ368 της Singapore Airlines, όταν το αεροπλάνο στο οποίο βρίσκονταν αναγκάστηκε να προσγειωθεί εξαιτίας φωτιάς στον έναν κινητήρα του. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προκαλούν τρόμο!
Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης με προορισμό το Μιλάνο. Αρκετές ώρες αφού είχε ξεκινήσει το ταξίδι του, όμως, αναγκάστηκε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας φωτιάς στο δεξί φτερό.
gmkdghmsryk.jpg
Σύμφωνα με το RT, ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε διαρροή καυσίμων και πως το αεροπλάνο έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης αφού δεν είχε αρκετά καύσιμα για να φτάσει ως το Μιλάνο.
τυλερυθλυεθλρυλ.jpg
Λίγα λεπτά αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε, εκδηλώθηκε φωτιά στο δεξί φτερό. «Η φωτιά ήταν μεγάλη και περιμέναμε 2-3 λεπτά μέχρι να έρθει η πυροσβεστική», δήλωσε ένας από τους επιβάτες, ενώ μια άλλη ανέβασε video και φωτογραφίες στο Facebook λέγοντας πως βρέθηκε κ��ντά στο θάνατο.
υθυθλευλευθλ.jpg
Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες βγήκαν χωρίς κανένα πρόβλημα από το αεροπλάνο και με λεωφορεία μεταφέρθηκαν στο τέρμιναλ του αεροδρομίου. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ούτε από τους επιβάτες ούτε από το πλήρωμα. Οι επιβάτες θα επιβιβαστούν αργότερα σε άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Μιλάνο.
Δείτε το βίντεο!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top