ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ τρενάκι σε λούνα παρκ της Σκωτίας- Χαοτικές σκηνές- Τραυματίστηκαν παιδιά! ΒΙΝΤΕΟ

Το θεματικό πάρκο ανακοίνωσε πως θα μείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας

Τουλάχιστον δέκα άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, τραυματίστηκαν όταν τρενάκι σε λούνα πάρκ της Σκωτίας, εκτροχιάστηκε, το απόγευμα της Κυριακής.

Η αστυνομία του Λανκσάιρ ανέφερε πως τραυματίες είναι δύο ενήλικες και εννέα παιδιά και όλοι τους νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής.

luna.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για χαοτικές σκηνές, ενώ το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δείχνει κόσμο να σπεύδει για να βοηθήσει τους τραυματίες.

Το περιστατικό συνέβη στο τρενάκι "Τσουνάμι" , το οποίο μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα μέχρι και 40 μίλια ανά ώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου. Παιδιά κάτω των 10 ετών δεν επιτρέπεται να επιβαίνουν, λέει το πάρκο.

luna2.jpg
Ο Τζέιμς Μίλερικ από τη Γλασκώβη, ο οποίος είχε επιβιβαστεί στο τρενάκι, λίγα λεπτά πριν τον εκτροχιασμό, περιέγραψε ότι άκουσε μια συντριβή και κραυγές, καθώς περίμενε στην ουρά για μια ακόμη βόλτα με τη σύντροφό του. Στη συνέχεια, ο ίδιος συγκλονίστηκε, όταν είδε τους ανθρώπους παγιδευμένους στα βαγόνια του τρένου, μετά τη σύγκρουση.

Σε ανακοίνωσή του, το θεματικό πάρκο M & D ανέφερε ότι θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας λόγω ενός «σοβαρού συμβάντος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top