ΜΟΝΟ στο star.gr: Στο πόδι η Βρετανία για το Brexit- Τι μεταδίδουν Έλληνες που ζουν εκεί

Από τους εργασιακούς χώρους, το μετρό και τα καταστήματα μέχ��ι τις pub, συζητάνε μόνο αυτό

ΜΟΝΟ στο star.gr: Στο πόδι η Βρετανία για το Brexit- Τι μεταδίδουν Έλληνες που ζουν εκεί
Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι Έλληνες που δουλεύουν στη Βετανία, καθώς όπως αποκαλύπτουν αποκλειστικά στο star.gr, δεν περίμεναν ότι οι Βρετανοί θα αποφάσιζαν να βγουν από την ΕΕ.

Συγκεκριμένα, όπως μας λέει η Εμμανουέλα Σιδέρη που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, στην εταιρεία όπου δουλεύει ήταν όλοι υπέρ του Remain κι ως εκ τούτου δυσαρεστήθηκαν από το αποτέλεσμα του ιστορικού αυτού δημοψηφίσματος.

teyjwryjwryj.jpg

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες, επικρατούσε ένταση στους επαγγελματικούς χώρους, με πρώτο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια να είναι το Brexit. Αφότου συζητήθηκε η απρόσμενη αυτή εξέλιξη, συνέχισαν όλοι κανονικά τις δουλειές τους, ωστόσο το θέμα αυτό θα ξανασυζητηθεί -όπως προβλέπουν η κα Σιδέρη και οι συνάδελφοί της- μιας και οι αλλαγές που συνεπάγεται είναι ριζικές, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους (ανεξαρτήτου εθνικότητας).

Στο μεταξύ, όλα τα σενάρια για την "επόμενη ημέρα" πέφτουν στο τραπέζι, με τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν στους Έλληνες εργαζομένους και φοιτητές της Βρετανίας, να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων του εξωτερικού, οι οποίοι κι εκφράζουν την ανησυχία τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Της Κατερίνας Τσαμούρη


Διαβάστε επίσης:

Βρυξέλλες: Έκτακτη σύσκεψη Γιούνκερ, Σουλτς, Τουσκ και Ρούτε για το δημοψήφισμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top