ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ κίνηση Ολαντ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τις διαδηλώσεις για τα εργασιακά στο Παρίσι

Το είπε και το έκανε

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ κίνηση Ολαντ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τις διαδηλώσεις για τα εργασιακά στο Παρίσι
​Ποιος Κιμ Γιονγκ Ουν; Ήρθε ο Φρανσουά Ολάντ! Η κυβέρνηση της Γαλλίας αποφάσισε να απαγορεύσει τη διαδήλωση που είχαν προγραμματίσει για σήμερα Τετάρτη (22.06.2016) τα συνδικάτα κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης. Πρόκειται για την πρώτη φορά που απαγορεύεται διαδήλωση στη Γαλλία εδώ και δεκαετίες!
Ο Φρανσουά Ολάντ είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του εδώ και καιρό. Δεν θα δίσταζε να δώσει εντολή για να απαγορευτεί διαδήλωση των συνδικάτων με πρόσχημα την... προστασία των διαδηλωτών και των υπόλοιπων πολιτών υπό το φόβο νέων επεισοδίων, τα οποία σημάδεψαν τις προηγούμενες διαδηλώσεις.
Ο Ολάντ θα περάσει στην ιστορία της Γαλλίας ως ο πρώτος σοσιαλιστής πρόεδρος που απαγόρευσε στους εργαζόμενους να διαδηλώσουν!
Η απαγόρευση της διαδήλωσης έρχεται μετά την άρνηση των επτά γαλλικών συνδικάτων να οργανώσουν μία... στατική συγκέντρωση, την οποία είχαν ζητήσει οι γαλλικές αρχές γιατί θα τους ήταν πιο εύκολο να την ελέγξουν! Σε ανακοίνωσή του ο αστυνομικός διευθυντής δηλώνει ότι «δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την απαγόρευση της διαδήλωσης».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top