Τα είδαν όλα! Ήρθαν αντιμέτωποι με το φάντασμα κοριτσιού σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο- ΒΙΝΤΕΟ

Τρέχουν ακόμα από τον πανικό τους

​Όχι, δεν πρόκειται για σκηνή από κάποια ταινία τρόμου αλλά για πραγματικό συμβάν. Το βίντεο που τράβηξε μια ομάδα εφήβων ενώ εξερευνούσε ένα στοιχειωμένο τοπικό νοσοκομείο, θα ας κόψει την ανάσα!

Οι έφηβοι στην Κόστα Ρίκα "τα είδαν όλα" από το φόβο τους, όταν αποφάσισαν να επισκεφθούν το νοσοκομείο Sanatorio Duran όπου νοσηλεύονταν όσοι έπασχαν από φυματίωση. Στο βίντεο φαίνονται να εξερευνούν ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο δωμάτιο, όταν ξαφνικά ένας από την παρέα αρχίζει να αναβοσβήνει τον φακό του στον τοίχο και βλέπουν το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού. Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν το σκέφτηκαν στιγμή και από τον φόβο τους το έβαλαν στα πόδια τρέχοντας.

Το νοσοκομείο είναι γνωστό ως ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στην Κόστα Ρίκα. Χτίστηκε το 1918 για τη θεραπεία χιλιάδων ασθενών που έπασχαν από φυματίωση και ψυχικές ασθένειες. Το φάντασμα του μικρού κοριτσιού είναι ένα από τα πιο διάσημα μαζί με μια ομάδα από καλόγριες που φέρονται να στοιχειώνουν τον τελευταίο όροφο. Το βίντεο φυσικά έχει διχάσει τον κόσμο, με άλλους να πιστεύουν ότι πρόκειται για ψεύτικο και άλλους να υποστηρίζουν την ιστορία.

Δείτε το!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top