ΑΥΤΗ η 38χρονη μάθαινε σε 15χρονο ισπανικά σε όλα τα επίπεδα! Έκαναν ΣΕΞ μέσα στην τάξη

Οι γονείς του είδαν τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλαξαν

ΑΥΤΗ η 38χρονη μάθαινε σε 15χρονο ισπανικά σε όλα τα επίπεδα! Έκαναν ΣΕΞ μέσα στην τάξη

​Της άρεσαν τα ισπανικά και ήθελε να διδάξει… Απλά, αποφάσισε να κάνει το ένα βήμα παραπάνω! Ο λόγος για την Τόνι Νικόλ Σάτον ήταν καθηγήτρια ισπανικών σε σχολείο του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ επί 11 χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι η ξανθιά καθηγήτρια αποφάσισε να δείξει τα ερωτικά κόλπα που ήξερε σε 15χρονο μαθητή της. Αυτό ήταν η αρχή της φλογερής τους σχέσης με το αχόρταγο ζευγάρι να κάνει σεξ όπου βρει… στο σπίτι, στο αυτοκίνητό της ακόμα και μέσα στην τάξη.

Toni+Sutton.jpg

Όμως, το ειδύλλιο έληξε απότομα, όταν οι γονείς του νεαρού μαθητή ανακάλυψαν την κρυφή σχέση του γιου τους με την καθηγήτρια του χάρη στα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι.

Οι γονείς του ανήλικου μαθητή ειδοποίησαν την αστυνομία και εκείνη συνελήφθη και έχασε τη δουλειά της! Την Παρασκευή, έγινε η δίκη και η δασκάλα του σεξ βρίσκεται αντιμέτωπη με τρία χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία της «παράνομης σεξουαλικής επαφής» και του «στοματικού σεξ» με ανήλικο.

Toni-Nicole-Sutton.jpg
Ο συνήγορός της την περιέγραψε ως μια «γλυκιά» γυναίκα που είναι «πληγωμένη» από την στιγμή που έχασε την δουλειά της. Ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσά του είναι μητέρα ενός παιδιού και ο σύντροφός της έχει επίσης δύο παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top