ΣΟΚ!Τους άκουσε να ΒΙΑΖΟΥΝ και να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τη γυναίκα του και να ΚΑΙΝΕ ζωντανές τις κόρες του!

Η απόλυτη φρίκη!

ΣΟΚ!Τους άκουσε να ΒΙΑΖΟΥΝ και να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τη γυναίκα του και να ΚΑΙΝΕ ζωντανές τις κόρες του!
Είναι από τις φορές που δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει κανείς την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που ήρθε στο φως τη δημοσιότητας. Δεν υπάρχει τρόπος να αποδοθεί γραπτώς το σοκ που υπέστη ο William Petit από το Κονέκτικατ, όταν άκουσε να... βιάζουν και να σκοτώνουν τη γυναίκα του και να καίνε ζωντανές τις κόρες του το 2007!

ρυθκετθκ.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δράστες δεν δίστασαν να δέσουν στο υπόγειο τον William Petit και να τον χτυπούν αλύπητα. Λίγο έλειψε να πεθάνει από τα δυνατά χτυπήματα. Την ώρα που τον χτύπαγαν, μάλιστα, άκουσε τον Steven Hayes να βιάζει και να σκοτώνει τη γυναίκα του! Ο χτυπημένος από τη μοίρα πατέρας κατάφερε να διαφύγει στο σπίτι ενός γείτονα, ενώ οι κόρες του κάηκαν ζωντανές από τη φωτιά που έβαλε στο σπίτι τους ο Hayes!

θυκετθκετκ.jpg
(Ο Hayes)


Η απόφαση των δικαστών, ωστόσο, έμελε να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον άτυχο πατέρα. Οι δικαστές αποφάσισαν να ανακαλέσουν τη θανατική ποινή που είχε επιβληθεί στον Steve Hayes!

"Είναι πολύ λυπηρό που ανατρέπεται η απόφαση και η καταδίκη ενός ανθρώπου αγνοώντας τις επιθυμίες των ανθρώπων του Κονέκτικατ", σημείωσε σε μήνυμά του την περασμένη Τετάρτη. Ο Hayes καταδικάστηκε σε θάνατο το 2010 για 13 κατηγορίες μεταξύ των οποίων φόνος, απαγωγή και σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού. Ο συγκατηγορούμενός του Joshua Komisarjevsky καταδικάστηκε επίσης σε θάνατο το 2011.

Η ποινή τους τον περασμένο Αύγουστο θεωρήθηκε σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία. Μετά από νέα δίκη, η ποινή του Hayes μειώθηκε, ενώ την ίδια τύχη αναμένουν ο συνεργός του και άλλοι 8 θανατοποινίτες. Ο William Petit αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε δήλωση στο δικαστήριο, τονίζοντας πως ό,τι είχαν να πουν το είπαν κατά τη διάρκεια της δίκης.

θκετθκ.jpgτκετθκ.jpg
υ,υ,.jpg

Οι Hayes και Komisarjevsky διέπραξαν το στυγερό έγκλημά τους τον Ιούλιο του 2007. Μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού να τους ληστέψουν και τελικά ξεκλήρισαν την οικογένεια του William Petit που έχασ�� τη 48χρονη σύζυγό του Jennifer Hawke-Petit, τη 17χρονη κόρη του Hayley και την 11χρονη κόρη του Michaela.

Απαίτησαν χρήματα από τον 50χρονο τότε William Petit και όταν δεν τους έδωσε άρχισαν να λεηλατούν το σπίτι του. Βρήκαν όμως ένα βιβλιάριο λογαριασμού με 30.000 δολάρια και αποφάσισαν να πάρουν μαζί τη γυναίκα του για να αποσύρουν 15.000 δολάρια. Έκανε ό,τι της ζήτησαν και ενημέρωσε τον υπάλληλο για το τι συμβαίνει αλλά οι αρχές δεν έφτασαν έγκαιρα για να αποφευχθεί το φριχτό έγκλημα.

τυξθρκυθκε.jpg

Αφού επέστρεψαν στο σπίτι της οικογένειας, ο Hayes βίασε τη 48χρονη και τη στραγγάλισε, ενώ ο άντρας της βρισκόταν δεμένος στο υπόγειο. Όταν άκουσε τους δράστες να λένε πως σύντομα όλα θα τελειώσουν, ο William Petit κατάφερε να λύσει τα δεσμά από τα χέρια του και να συρθεί μέχρι το σπίτι ενός γείτονα. Ήταν τόσο χτυπημένος και παραμορφωμένος που ο επί 18 χρόνια γείτονάς του δεν τον αναγνώρισε αρχικά.

Όσο ο William ενημέρωνε τον γείτονά του, οι κόρες του υπέφεραν. Τις είχαν δέσει στα κρεβάτια τους και τους είχαν φορέσει μαξιλαροθήκες στα κεφάλια τους. Ο Komisarjevsky βίασε την 11χρονη, λέγοντας στις αρχές πως νόμιζε ότι ήταν 16 ή 17 ετών. Αρνήθηκε πως βίασε και τη Michaela αλλά παραδέχτηκε πως την παρενόχλησε σεξουαλικά και εκσπερμάτωσε πάνω της σε μια χυδαία επίδειξη δύναμης! Στη συνέχεια ο Hayes έβαλε φωτιά στο σπίτι. Η Hayley κατάφερε να ξεφύγει αλλά πέθανε από τις αναθυμιάσεις στον διάδρομο, ενώ η σορός της Michaela βρέθηκε στο κρεβάτι της, χωρίς να έχει καθοριστεί το πώς πέθανε. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top