"Μάνα" πέταξε το 2χρονο γιο της από τον έβδομο γιατί... τσακώθηκε με τον άνδρα της

Απίστευτο περιστατικό

"Μάνα" πέταξε το 2χρονο γιο της από τον έβδομο γιατί... τσακώθηκε με τον άνδρα της
​Από θαύμα σώθηκε ένα δίχρονο αγόρι από την Κίνα μετά από πτώση από τον έβδομο όροφο, από τον οποίο τον πέταξε (κρατηθείτε) η ίδια του η μητέρα!

Οι γονείς του παιδιού τσακώνονταν μέσω τηλεφώνου στις 14 Ιουνίου, όταν η μητέρα του από την επαρχία Hubei της κεντρικής Κίνας, αποφάσισε να πάρει «δραστικά μέτρα», σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν κατάγματα και βλάβες στα εσωτερικά του όργανα. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο και το νοσηλευτικό προσωπικό σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα παιδί μόλις 2 ετών που το είχε πετάξει από τον έβδομο όροφο η ίδια του η μητέρα.

ρτηςτρη.jpg

Σύμφωνα με το θείο του αγοριού, το παιδί έχει σπάσει το δεξί του χέρι και έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κρανίο του ενώ έχει, επίσης, βλάβη στα εσωτερικά όργανα του.

Με βάση τα δημοσιεύματα, πρόκειται για το δεύτερο γάμο της μητέρας του παιδιού. Πριν γίνει το περιστατικό, το ζευγάρι φαίνεται να τσακωνόταν από το τηλέφωνο, με τον άντρα να της ζητά διαζύγιο.

εεεεεεεεε.jpg

Όπως είπε ο ίδιος, γύρω στις 19:00, εκείνος και η σύζυγός του μιλούσαν στο τηλέφωνο χωρίς όμως να τσακώνονται. Η γυναίκα του ήθελε να έρθει στο σπίτι νωρίς, ενώ λίγο αργότερα έλαβε μια κλήση από γείτονες οι οποίοι του είπαν ότι ο γιος του τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια, έσπευσε στο σπίτι για να δει το γιο του. Ύστερα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ανησυχούσε για την ασφάλεια του γιου του. Η αστυνομία ανέφερε ότι διερευνά το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το παιδί βρίσκεται ακόμη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς τα τραύματά του ήταν σοβαρά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top