ΒΟΜΒΑ από την Αστυνομία του Ορλάντο:Ίσως σκοτώσαμε κι εμείς κάποια από τα θύματα του γκέι κλαμπ

Απίστευτες λεπτομέρειες έρχονται στο φως

ΒΟΜΒΑ από την Αστυνομία του Ορλάντο:Ίσως σκοτώσαμε κι εμείς κάποια από τα θύματα του γκέι κλαμπ
​Λίγες μέρες μετά την επίθεση του Ομάρ Ματίν σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο που έκοψε το νήμα της ζωής 50 ανθρώπων, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας κι αλλάζουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτές, η αστυνομία φέρεται να ευθύνεται για μερικούς από τους θανάτους των θαμώνων.

Στην παραδοχή αυτή μάλιστα προχώρησε και ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο Τζον Μίνα, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξήγησε ότι κάποια απο τα θύματα μπορεί να σκοτώθηκαν από «φιλικά πυρά» αστυνομικών και ενόσω εκείνοι προσπαθούσαν να φέρουν σε πέρας την επιχείρηση διάσωσης.

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί πυροδότησαν εκρηκτικά στον τοίχο της τουαλέτας του γκέι κλαμπ με σκοπό να εισβάλλουν. Όταν ο τοίχος δεν έσπασε στον βαθμό που ήθελαν οι άντρες των ειδικών δυνάμεων «SWAT» χρησιμοποίησαν ένα τεθωρακισμένο όχημα για να εισβάλλουν.

Ταυτόχρονα, τη στιγμή που οι πανικόβλητοι όμηροι έβγαιναν από το άνοιγμα του τοίχου, έκανε την έξοδό του και ο μακελάρης πυροβολώντας προς τους αστυνομικούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να βάλλουν και οι ίδιοι εναντίον του.

Έτσι, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να έχουν υπάρξει κάποιοι θάνατοι από τα πυρά της αστυνομίας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top