ΣΚΑΝΔΑΛΟ μεγατόνων- Γιατί ΑΥΤΗ η 18χρονη ήταν η «χαρά» και η ευχαρίστηση των αστυνομικών;

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυο χρόνια

ΣΚΑΝΔΑΛΟ μεγατόνων- Γιατί ΑΥΤΗ η 18χρονη ήταν η «χαρά» και η ευχαρίστηση των αστυνομικών;

​Διαθέτει πλούσιες καμπύλες ενώ σίγουρα ξέρει τα καλύτερα σεξουαλικά κόλπα! Ο λόγος για την Σελέστε Γκουάπ, η οποία είναι 18 χρονών και ιερόδουλη στο επάγγελμα!

Τώρα θα μας πείτε… που είναι η είδηση και που το σκάνδαλο; Η απάντηση είναι απλή… τα «πλούσια» προσόντα της άναψαν φωτιές σε 7 αστυνομικά τμήματα της Καλιφόρνια!

police00.jpg
Και αυτό γιατί ούτε ένας ούτε δυο αλλά 31 αστυνομικοί πέρασαν από το κρεβάτι της ιερόδουλης! Ωστόσο, δεν πλήρωσαν για την ευχαρίστηση τους με χρήματα αλλά με… υπηρεσίες!

Εν ολίγοις της έδιναν πληροφορίες σχετικά με τα μπλόκα και τις εφόδους της ασ��υνομίας στις πιάτσες, έτσι ώστε εκείνη να είναι καλυμμένη και εκτός φυλακής!

police01.jpg
Και όλα αυτά με την απαραίτητη «προστασία» από τους προαγωγούς, τους κλέφτες και τους ναρκομανείς που ενοχλούν τα βράδια τις ιερόδουλες.

Όλη αυτό ξεκίνησε πριν δυο χρόνια… Και μετά τον πρώτο αστυνομικό- πελάτη η φήμη της εξαπλώθηκε σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής!

police3.jpg
Έλα όμως που ξαφνικά πριν λίγες μέρες εκείνη ανέβασε τα μηνύματα που αντάλλασσε με τους αστυνομικούς στην σελίδα της στο Facebook.

police1_0.jpg
Όπως καταλαβαίνετε ξέσπασε τεράστια θύελλα ενώ ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος στο Όκλαντ υπέβαλε την παραίτηση του από το Σώμα. Επιπλέον στους κόλπους της αστυνομίας έχει ξεκινήσει ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όσα ανέβασε στο facebook η 18χρονη έχουν βάση.

police5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top