Τζιχαντιστής προαναγγέλλει το ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ στο Παρίσι-ΦΡΙΚΗ από την ψυχραιμία του

Μετέδωσε ζωντανή εικόνα με τα πτώματα του άτυχου ζευγαριού

Τζιχαντιστής προαναγγέλλει το ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ στο Παρίσι-ΦΡΙΚΗ από την ψυχραιμία του

​Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον 25χρονο τζιχαντιστή Λαροσί Αμπάλα, να προαναγγέλλει το αιματοκύλισμα στη συνοικία Μανανβίλ, δυτικά του Παρισιού τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος, δολοφόνησε χθες το βράδυ έναν 42χρονο αξιωματικό της γαλλικής αστυνομίας και τη σύζυγό του, έξω από το σπίτι τους, στο Ιβλίν, κοντά στο Παρίσι. Ο οπαδός του ISIS προηγουμένως είχε σκοτώσει κι έναν άλλο αστυνομικό.

Ο Λαροσί Αμπάλα, όχι μόνο μαχαίρωσε εννιά φορές τον αστυνομικό έξω από το σπίτι του και μετά ταμπουρώθηκε μέσα σε αυτό, όπου δολοφόνησε τη γυναίκα του (σ.σ αστυνομικού) μπροστά στα μάτια του 3χρονου γιου τους, αλλά έκανε κάτι ακόμα πιο φρικαλέο!

Ο δράστης χρησιμοποίησε μία εφαρμογή στο Facebook -το Facebook Live- και μετέδωσε ζωντανή εικόνα με τα πτώματα του άτυχου ζευγαριού! Στη συνέχεια, «ανέβασε» το βίντεο -το οποίο διαρκεί 13 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα- στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το επίμαχο βίντεο προαναγγελίας του μακελειού, ξεκινά με τον ίδιο να ορκίζεται πίστη στον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, και να τονίζει ότι απαντά στο κάλεσμα να σκοτώσει τους άπιστους στο σπίτι τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διπλής δολοφονίας.

Καλεί δε, τους Γάλλους μουσουλμάνους να σκοτώσουν με τη σειρά τους τους άπιστους είτε πρόκειται για δημοσιογράφους, είτε για πολιτικούς "ακόμα και αν ονομάζονται Μοχάμεντ ή Αΐσα", ενώ τονίζει στη συνέχεια: "Επιτεθείτε τους, ακόμα και αν πεθάνετε. Τότε θα πάτε όλοι στον παράδεισο".

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro», πριν γίνει η επέμβαση της αστυνομίας, ο Αμπάλα ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα για όσα έκανε αλλά και τις φωτογραφίες των θυμάτων του. «Το Euro θα γίνει ένα νεκροταφείο», έγραφε στο σχετικό μήνυμά του, επισημαίνοντας ότι αυτοί που μπαίνουν στο στόχαστρο είναι αστυνομικοί, φύλακες, δημοσιογράφοι και βιαστές.

Αφότου σκότωσε το ζευγάρι, έγραψε στο Facebook: «Δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με το παιδί»! Εν τέλει, το παιδάκι εντοπίστηκε σώο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη εικόνα από το ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΣ του τζιχαντιστή μετά τη διπλή δολοφονία στο Παρίσι!

Γαλλία: Θα κάνω το Euro νεκροταφείο! Μανιφέστο θανάτου του τζιχαντιστή στο Facebook Live

ΑΥΤΟΣ είναι ο 25χρονος που δολοφόνησε τον αστυνομικό και τη σύζυγό του στη Γαλλία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top