Ούτε σε ΤΑΙΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ- Βρήκε μετά από 13 χρόνια τη μητέρα του και την ερωτεύτηκε! ΦΩΤΟ

Ο 19χρονος την έψαξε μέσω Facebook

Ούτε σε ΤΑΙΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ- Βρήκε μετά από 13 χρόνια τη μητέρα του και την ερωτεύτηκε! ΦΩΤΟ

​Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε παρακάτω και προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία μοιάζει απίστευτη ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σενάριο Χολιγουντιανής ταινίας.

Ο 19χρονος Σειν ερωτεύτηκε την 35χρονη… μητέρα του! Η Ρόουζ Μπέσταλ έφερε στη ζωή τον γιο της όταν ήταν 16 ετών και οι κοινωνικές υπηρεσίες έκριναν ότι ήταν πολύ νέα και ακατάλληλη για να μεγαλώσει ένα παιδί.

nintchdbpict000243887252.jpg
Έτσι, ο γιος της πήγε σε ένα ίδρυμα και εκείνη τον επισκέπτονταν όποτε μπορούσε μέχρι την ηλικία των πέντε ετών, όταν και ο μικρούλης υιοθετήθηκε από μια οικογένεια.

Τελικά, ο νεαρός, ο οποίος ζει στο Μάντσεστερ, δεν γνώρισε την μητέρα και αποφάσισε να την αναζητήσει μέσω Facebook. Η ζωή, ωστόσο, έπαιξε ένα παράξενο παιχνίδι στους δυο τους… Μετά από 13 χρόνια μάνα και γιος συναντήθηκαν!

nintchdbpict000243887251.jpg
Εκείνος μόλις την είδε, την... ερωτεύτηκε! Μάλιστα, δεν δίστασε να της το πει!

Εκείνη είναι παντρεμένη και μητέρα ακόμη πέντε παιδιών… Όταν άκουσε τον γιο της να της λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της έπαθε σοκ ενώ δεν ήξερε πώς να το χειριστεί μιας και τον αναζητούσε πολλά χρόνια και δεν ήθελε να τον χάσει.

nintchdbpict0002438872491.jpg
Τελικά, η 35χρονη μητέρα αποφάσισε να ξεκαθαρίσει στον γιο της ότι η σχέση τους δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί ποτέ σε ερωτική και πλέον ο γιος της προσπα��εί να καταπολεμήσει τα συναισθήματά του και να «χτίσει» μια κανονική σχέση με τη μητέρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top