Μακελειό στο Ορλάντο: ΝΕΟ βίντεο μέσα από το κλαμπ- Ηχητικό ντοκουμέντο με την ανάληψη ευθύνης

Το Ισλαμικό Κράτος "δοξάζει το Θεό" για το αιματοκύλισμα

Σοκαριστικό είναι το νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, από το εσωτερικό του του κλαμπ Pulse, όπου ο 29χρονος Αμερικανός, αφγανικής καταγωγής, τζιχαντιστής σκόρπισε τον θάνατο.

Το υλικό κατέγραψε με το κινητό της, μια κοπέλα, η Αμάντα Αλβεάρ, η οποία διασκέδαζε εκείνη την ώρα στο κλαμπ.
Αρχικά, η νεαρή κατέγραψε τις χαρούμενες στιγμές με τους φίλους της, και προς το τέλος του βίντεο, ακούγονται οι σοκαριστικοί πυροβολισμοί του 29χρονου από το βάθος. Το βίντεο ανέβηκε στο Snapchat.
Το ηχητικό ντοκουμέντο με την ανάληψη ευθύνης από τον ΙSIS
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο, όπως σας ενημερώσαμε χθες στο star.gr.

Η επιβεβαίωση πως ο Όμαρ Ματίν, ο μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο Ορλάντο, είναι στρατιώτης των τζιχαντιστών, έρχεται μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο, διάρκειας μόλις 43 δευτερολέπτων.
«Ο Αλλάχ βοήθησε τον αδελφό Όμαρ Ματίν, έναν από τους στρατιώτες του Χαλιφάτου στις ΗΠΑ, να κάνει την "ghazwah" (σ.σ. εισβολή) αφού κατάφερε να μπει μέσα σε ένα γκρουπ σταυροφόρων σε ένα κλαμπ, για τους ακόλουθους της ομοφυλοφυλικής κοινότητας στη Φλόριντα. Ο Θεός τον βοήθησε να σκοτώσει και να τραυματίσει 100 από αυτούς. Αυτή η εισβολή είναι η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ από άποψη του αριθμού των νεκρών μετά την επίθεση στο Μανχάταν 16 χρόνια πριν. Δόξα τω Θεώ» ακούγεται στο βίντεο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top