Την ΣΚΟΤΩΣΕ η αγάπη! 20χρονη ΠΕΘΑΝΕ μετά από... φονικό φιλί που της έδωσε ο σύντροφός της

Δείτε τι συνέβη

Την ΣΚΟΤΩΣΕ η αγάπη! 20χρονη ΠΕΘΑΝΕ μετά από... φονικό φιλί που της έδωσε ο σύντροφός της
Το... φιλί του θανάτου έμελλε να δώσει στην 20χρονη Μίριαμ Ντικρ Λεμέι ο εραστής της.

Όπως αποκαλύπτει η μητέρα της, η Μίριαμ ήταν αλλεργική στα φιστίκια, κάτι που το αγόρι της δεν γνώριζε. «Όλα πήγαιναν καλά στη ζωή της. Μου εξομολογήθηκε πως ήταν ερωτευμένη. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα στα μάτια της κόρης μου τόση λάμψη», δήλωσε η Μισέλ Ντικρ μιλώντας στο Journal de Quebec.

γωθκφτθκ.jpg

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent, η σχέση του νεαρού ζευγαριού ήταν πρόσφατη και έτσι η 20χρονη δεν είχε προλάβει να ενημερώσει τον φίλο της για την πάθηση της.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν οι δυο τους βρισκόταν στο Μόντεραλ σε ένα πάρτι. Μόλις τελείωσαν τη διασκέδαση τους πήγαν στο σπίτι και ο νεαρός έφαγε ένα κομμάτι ψωμί με λίγο φυστικοβούτυρο. Έπλυνε τα δόντια του, πήγε στο κρεβάτι του και φίλησε την κοπέλα του. Μέσα σε λίγα λεπτά η Μίριαμ άρχισε να έχει προβλήματα στην αναπνοή.

«Αν και ο νεαρός άνδρας είχε πλύνει τα δόντια του πριν πάει για ύπνο, ένα μικρό κομμάτι ψωμιού με φυστικοβούτυρο είχε μείνει στο στόμα του. Στη συνέχεια αγκάλιασε την αγαπημένη του τρυφερά και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί. Τότε, άρχισε το δράμα. Μέσα σε οκτώ λεπτά η κατάσταση της Μίριαμ επιδεινώθηκε σε βαθμό που μετά βίας μπορούσε να αναπνεύσει. Αν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν», είπε η μητέρα της.

υθκετθκετθκ.jpg

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ίχνη αλλεργιογόνων μπορούν να εντοπιστούν στο ανθρώπινο σάλιο έως και τέσσερις ώρες μετά το φαγητό. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top