Τραμπ: Ζητά παραίτηση Ομπάμα μετά το μακελειό στο Ορλάντο και εξοργίζει!

Ευχαρίστησε τους πολίτες που του «έδωσαν συγχαρητήρια καθώς είχε δίκιο για το θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας»

Τραμπ: Ζητά παραίτηση Ομπάμα μετά το μακελειό στο Ορλάντο και εξοργίζει!

​Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να αναγνωρίσει ότι το μακελειό στο Ορλάντο ήταν μια ενέργεια που διέπραξε η ισλαμική τρομοκρατία ειδάλλως να παραιτηθεί.

«Άραγε ο πρόεδρος Ομπάμα θα αναφέρει τελικά τις λέξεις ακραία ισλαμική τρομοκρατία; Εάν δεν το κάνει, τότε πρέπει να παραιτηθεί αμέσως με ατιμωτικό τρόπο» έγραψε ο μεγιστάνας στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Στο διάγγελμά του προς το έθνος σχετικά με το μακελειό ο Μπαράκ Ομπάμα το χαρακτήρισε μια «τρομοκρατική ενέργεια και μια ενέργεια μίσους», ωστόσο απέφυγε να το συνδέσει με το εξτρεμιστικό ισλάμ.

Σε ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τους πολίτες που του «έδωσαν συγχαρητήρια καθώς είχε δίκιο για το θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας».

«Όμως δεν θέλω συγχαρητήρια, θέλω να υπάρχει επαγρύπνηση και δριμύτητα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι» έγραψε χαρακτηριστικά.

do1_2.jpg
Το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ σήμερα, το οποίο ενέκριναν πολλοί στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε επίσης θύελλα επικρίσεων, με τους πολεμίους του να του καταλογίζουν ότι επιχειρεί να τραβήξει την προσοχή πάνω του λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία.

Από την πλευρά της η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε το μακελειό στην Φλόριντα «μια τρομοκρατική ενέργεια» η οποία επιτάσσει το έθνος να «διπλασιάσει» τις προσπάθειες να εμποδίσει παρόμοιες επιθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γνώριμος του FBI ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ του Ορλάντο – Τον είχαν ανακρίνει δύο φορές

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ στο Ορλάντο

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ σε gay club-Πίστη στο Ισλαμικό Κράτος είχε δηλώσει ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ

ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ χωρίς προηγούμενο στις ΗΠΑ: 50 οι νεκροί σε club μετά από επίθεση ενόπλου-ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top