Η ΘΛΙΒΕΡΗ φωτογραφία της 18χρονης με αυτισμό – Γιόρτασε μόνη τα γενέθλιά της!

ΔΕΙΤΕ τι σκέφτηκε ο ξάδερφός της

Η ΘΛΙΒΕΡΗ φωτογραφία της 18χρονης με αυτισμό – Γιόρτασε μόνη τα γενέθλιά της!

Θλίψη και κόμπο στο στομάχι προκαλεί η ιστορία της 18χρονης Hallee Sorenson, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της ολομόναχη!

Με δάκρυα στα μάτια η νεαρή αυτιστική κοπέλα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, αφού είχε καλέσει τους φίλους και τους συμμαθητές της για την ξεχωριστή ημέρα αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η μητέρα της Allyson Seel-Sorenson τράβηξε τη σπαρακτική φωτογραφία της κόρης της να κάθεται μόνη μπροστά στην τούρτα με ένα καπέλο πάρτι επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει.

"Κρυβόμουν πίσω από μια κολόνα και έκλαιγα. Έστειλα τη φωτογραφία στον άντρα μου ρωτώντας τον τι πρέπει να κάνω. Δεν ήξερα τι να της πω", δήλωσε στην Daily Mail Australia.

"Η κόρη μου ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη όπως και εμείς που καταφέραμε να της δώσουμε αυτό που ήθελε. Δεν εμφανίστηκε όμως κανείς".

C3X3LR4I.jpg
Η φωτογραφία της Hallee Sorenson έγινε viral όταν τη μοιράστηκε ο ξάδερφός της στο facebook με την ελπίδα ότι δεν θα γιορτάσει ποτέ ξανά μόνη τα γενέθλιά της.

"Είναι απλά ένας άνθρωπος με αυτισμό. Ποτέ δεν άφησε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια να καθορίσει το ποια είναι για αυτό και αρνούμαι να το χρησιμοποιήσω σαν ένα στοιχείο να την περιγράψω. Η Hallee περίμενε με αγωνία τους φίλους της να έρθουν για να περάσουν καλά. Οι φίλοι της όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Ούτε ένας. Μπορείτε όμως να βοηθήσετε να κάνετε τα φετινά της γενέθλια απίστευτα! Θα ήθελα πολύ να της στείλετε κάρτες από όλο τον κόσμο! Η Hal λατρεύει να παίρνει κάρτες γενεθλίων. Θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει".
3YLLXUEY.jpg



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top