Τα πήρε στο κρανίο ο Ερντογάν κι έφυγε από την κηδεία του Μοχάμεντ Άλι!

Δεν τον άφησαν να εκφωνήσει επικήδειο και να αποθέσει στο φέρετρο ένα κομμάτι ύφασμα με στίχους από το Κοράνι

Τα πήρε στο κρανίο ο Ερντογάν κι έφυγε από την κηδεία του Μοχάμεντ Άλι!

Εκνευρίστηκε με την υποδοχή του επιφύλαξαν οι οργανωτές της κηδείας του Μοχάμεντ Άλι, στο Κεντάκι, κι έτσι ο Σουλτάνος αποφάσισε να συντομεύσει την παραμονή του στο Λούιβιλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet Daily News, η οποία επικαλείται πηγές στο προεδρικό γραφείο, ο Ερντογάν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα επειδή δεν του επέτρεψαν να αποθέσει στο φέρετρο του πυγμάχου ένα κομμάτι μαύρου υφάσματος διακοσμημένου με στίχους από το Κοράνι, την Κίσουα, που καλύπτει την Κάαμπα, την κυβική κατασκευή στο κέντρο του μεγάλου τεμένους της Μέκκας.

Μάλιστα, οι οργανωτές είχαν αρνηθεί στον Ερντογάν, πριν από την επίσκεψή του, να πάρει τον λόγο κατά την τελετή που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα και να εκφωνήσει επικήδειο.

Ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας, ο οποίος συνοδεύεται από τον γαμπρό του, τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ, (υπουργός Ενέργειας), συμμετείχε χθες Πέμπτη στην αγρυπνία για τον Μοχάμεντ Άλι και στη συνέχεια αποφάσισε ξαφνικά να συντομεύσει την παραμονή του, που επρόκειτο να παραταθεί μέχρι σήμερα το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top