Το STAR στο Παρίσι για το Euro 2016-ΦΟΒΟΣ για τρομοκρατικό χτύπημα-Η πόλη γεμάτη ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Το STAR στο Παρίσι για το Euro 2016-ΦΟΒΟΣ για τρομοκρατικό χτύπημα-Η πόλη γεμάτη ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

​Υπό τη σκιά της τρομοκρατίας, των απεργιών και των διαδηλώσεων αναμένεται να ξεκινήσει αύριο το Euro.

Ο Λάμπρος Δεμερτζής με την κάμερα του STAR μεταφέρει το σφυγμό της πόλης του φωτός όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, διαδηλωτές και φίλαθλοι από κάθε γωνιά του πλανήτη συρρέουν στις μεγάλες γαλλικές πόλεις.

Το Παρίσι μοιάζει να παραλύει την ώρα που δεκάδες χιλιάδες τουρίστες και οι εθνικές ομάδες των χωρών που συμμετέχουν στην αθλητική διοργάνωση φτάνουν η μια πίσω από την άλλη.

Η απεργία των υπαλλήλων στην υπηρεσία καθαριότητας έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι της γαλλικής πρωτεύουσας να μοιάζουν με σκουπιδότοπο.

Όσοι θέλουν να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους στα γαλλικά μπιστρό, έχουν να αντιμετωπίσουν τόνους σκουπιδιών οι οποίοι φτάνουν ως τα τραπέζια τους.

Οι αρχές απαγόρευσαν την αναμετάδοση των ματς στους υπαίθριους χώρους υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος και προωθούν τις καλά φυλασσόμενες ζώνες των φιλάθλων.

Η κάμερα του STAR κατέγραψε εικόνες από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι. Παντού περιπολεί η αστυνομία ενώ ελικόπτερα πετούν πάνω από την πόλη.

Σε κάθε σημείο της πόλης υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κάγκελα παντού.

Την ίδια ώρα στο Σταντ Ντε Φρανς υπάρχει πυρετός προετοιμασιών για την αυριανή τελετή έναρξης η οποία θα περιλαμβάνει πολλή γαλλική κουλτούρα και μουσική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top