ΜΑΝΑ για ΚΡΕΜΑΣΜΑ: Έβγαζε στο κλαρί τις ανήλικες κόρες της- Είχαν νοητική υστέρηση (ΦΩΤΟ)

Ήθελε να βρίσκει χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά

ΜΑΝΑ για ΚΡΕΜΑΣΜΑ: Έβγαζε στο κλαρί τις ανήλικες κόρες της-  Είχαν νοητική υστέρηση (ΦΩΤΟ)

​Είναι κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν πρέπει να γίνονται γονείς… Παρόλα αυτά όχι μόνο κάνουν παιδιά αλλά φροντίζουν να τα στιγματίσουν και να τους δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα για μια ζωή!

Η ιστορία που μας έβαλε σε σκέψεις και μας έκανε να νιώσουμε οργή προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία και πρωταγωνιστεί η Τερέσα Βανόβερ, η οποία καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης καθώς εξέδιδε τις δύο κόρες της με νοητική υστέρηση για να μπορεί να αγοράζει ναρκωτικά.

34EAE18900000578-0-image-a-17_1465053166187.jpg
Η αδίστακτη γυναίκα ανάγκαζε την 15χρονη και την13χρονη κόρη της να κάνουν σεξ με άγνωστους για 5 και 20 δολάρια. Χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς του άντρα της και για να αγοράσει ναρκωτικά.

Όταν η 15χρονη κόρη της αντέδρασε και δεν πήγε σε «ραντεβ��ύ», εκείνη άρχισε να εκδίδει τη 13χρονη κόρη της. Η μεγάλη της κόρη τελικά κάλεσε τις αρχές όταν πέθανε ο πατέρας της και συνειδητοποίησε πως δεν χρειαζόταν να πληρώνουν άλλα ιατρικά έξοδα.

«Δεν χρειάζεται να το κάνουμε πια επειδή ο πατέρας μας είναι νεκρός», είπε στις Αρχές. Η μητέρα της ομολόγησε τα εγκλήματα της όταν συνελήφθη, λέγοντας στα παιδιά της «είναι δικό μου λάθος, πρέπει να πληρώσω τις συνέπειες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top