ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: Προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της (βίντεο)

«Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου στην αστυνομία δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

​Ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο από την Φλόριντα που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Κάμερες ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ κατέγραψαν έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ας δούμε καρέ- καρέ τι συνέβη… Ο 30χρονος Κρεγκ Μπονέλο μοιάζει άκακος πελάτης του σούπερ μάρκετ… Γυρνάει από εδώ κι από εκεί συγκρίνοντας τιμές και προϊόντα! Ξαφνικά αρπάζει ένα νεαρό κορίτσι και να αρχίζει να το σέρνει στο πάτωμα του καταστήματος.

Ευτυχώς η μητέρα της 13χρονης αντέδρασε αμέσως και άρχισε και αυτή με τη σειρά τ��ς να τραβάει το παιδί της προκειμένου να το πάρει από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα του.

«Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου στην αστυνομία δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αλήθεια προσπάθησε να απαγάγει το παιδί σε κοινή θέα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ» δήλωσε ο αστυνομικός Κρεγκ Κάλαχαν.

Τελικά τον δράστη συνέλαβε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος άκουσε τις φωνές του υπευθύνου του σούπερ μάρκετ όταν ο 30χρονος προσπάθησε να το σκάσει.

Όσο για τα κίνητρα του επίδοξου απαγωγέα αυτά παραμένουν ακόμα μυστήριο για τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την πρωτοφανή υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top