BΙΝΤΕΟ από τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη- Τέσσερις συλλήψεις

ΝΕΚΡΟΙ επτά αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες

BΙΝΤΕΟ από τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη- Τέσσερις συλλήψεις

​Την Κωνσταντινούπολη συγκλόνισε η έκρηξη που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, το πρωί της Τρίτης, εξαιτίας της οποίας 11 άτομα (7 αστυνομικοί και 4 πολίτες) έχασαν τη ζωή τους και άλλα 36 τραυματίστηκαν.

_89900217_e01b54aa-4faf-433e-93b8-5849a3ed0b0e.jpg

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τα τουρκικά μέσα μεταδίδουν πως πρόκειτα�� για βομβιστική επίθεση, καθώς υπήρχε όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά στο σημείο, τα οποία πυροδοτήθηκαν με τηλεχειρισμό την ώρα που περνούσε μπροστά το λεωφορείο της αστυνομίας.

Κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ξενοδοχείου που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έγινε το μακελειό, κατέγραψε τις πρώτες στιγμές της επίθεσης. Οι εικόνες αποκαλύπτουν την ένταση της βομβιστικής επίθεσης. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο υπάλληλος του ξενοδοχείου σηκώνεται έντρομος από τη θέση του όταν τμήμα της εισόδου καταρρέει. Στη συνέχεια πλησιάζει την πόρτα μαζί με έναν δεύτερο εργαζόμενο σε μία προσπάθεια να αντιληφθούν τι συνέβη.

_89900447_4231a8be-31ff-4abd-9a86-5e38920ef588.jpg
Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση, σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή.

Οι τέσσερις ύποπτοι οδηγήθηκαν στην έδρα των υπηρεσιών ασφαλείας όπου ανακρίνονται, υπογραμμίζει το τουρκικό πρακτορείο.

"Έχουμε μάρτυρες. Οι καρδιές μας ματώνουν γι αυτούς. Για όλα όμως υπάρχει μία τιμή. Αυτή η μάχη θα συνεχισθεί μέχρι το τέλος του κόσμου" ήταν το μήνυμα Ερντογάν.

Καμιά οργάνωση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη. Ο Τούρκος πρόεδρος πάντως άφησε να εννοηθεί ότι από πίσω βρίσκονται οι αυτονομιστές Κούρδοι του ΡΚΚ. Η βομβιστική επίθεση συνέβη τη δεύτερη ημέρα του Ραμαζανιού, σε μία περίοδο που συνήθως στην Κωνσταντινούπολη συρρέουν τουρίστες.

Η συχνότητα των επιθέσεων έχει όμως συρρικνώσει την τουριστική κίνηση. Από την αρχή της χρονιάς πέντε είναι οι μεγάλες επιθέσεις στην Τουρκία...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top