ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο 7χρονος που εγκαταλείφθηκε σε δάσος από τους γονείς του-«Μπαμπά σε συγχωρώ»

Επιβίωσε μόνος του επί έξι ημέρες

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο 7χρονος που εγκαταλείφθηκε σε δάσος από τους γονείς του-«Μπαμπά σε συγχωρώ»

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι οι γονείς ενός 7χρονου στην Ιαπωνία, τον εγκατέλειψαν σε ένα δάσος με αρκούδες για να τον τιμωρήσουν. Τελικά, έξι μέρες μετά το παιδάκι βρέθηκε σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης, σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου οι γονείς του τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν, για μόλις πέντε λεπτά, όπως λένε οι ίδιοι, στις 28 Μαΐου.

Ο μικρός αρχικά κυνήγησε κλαίγοντας το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια έχασε τον προσανατολισμό του και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με την εφημερίδα Mainichi. Φοβούμενος ότι θα χαθεί στο δάσος, περπάτησε περί τις 5 ώρες μέχρι να βρει καταφύγιο στο στρατόπεδο, όπου επί έξι μέρες δεν έπινε παρά νερό. Έχασε 2 από τα 22 κιλά του. Δεν συνάντησε ψυχή κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, εκτός από τον στρατιώτη που τον βρήκε τελικά.

Ο πατέρας του εξήγησε ότι ήταν οργισμένος με τον γιο του, που πετούσε πέτρες στα αυτοκίνητα, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί στο σχολείο να χτυπά αυτοκίνητα με ένα ρόπαλο.

Ο μικρός συγχώρησε τον πατέρα του

«Του είπα "ο μπαμπάς σε ανάγκασε να ζήσεις τόσο δύσκολες στιγμές... Είμαι λυπημένος"», είπε ο Τακαγιούκι Τανούκα, 44 ετών, σύμφωνα με συνέντευξή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο TBS. «Και τότε ο γιος μου απάντησε: "Είσαι ένας καλός μπαμπάς, σε συγχωρώ"».

«Ήθελα να του δείξω ότι μπορώ να είμαι τρομακτικός εάν θυμώσω», είπε ο πατέρας επικαλούμενος την «αξιοπρέπειά» του, και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Παράλληλα, η εφημερίδα Sankei Shimbun έγραψε ότι ο επτάχρονος είπε: «Έκανα λάθος γιατί δεν άκουγα αυτά που μου έλεγε ο μπαμπάς μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Άφησαν τον 7χρονο γιο τους στο δάσος για τιμωρία και έκτοτε ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top