Το ΒΙΝΤΕΟ με τα 2,5 εκατομμύρια views- Πόσο «καθαρόαιμος» Έλληνας είσαι;

Το ταξίδι του DNA που καταλήγει με μία… έκπληξη

​Κάνει το γύρο του διαδικτύου και προβληματίζει… Έχει καταφέρει μέσα σε λίγες μέρες να κάνει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια views. Είναι από αυτά τα βίντεο που θες να το δεις ολόκληρο! Και μόλις το δεις… νιώθεις μικρός και πολλές φορές κουτός που πίστεψες σε μία καθαρή φυλή!

Η μηχανή αναζήτησης φτηνών πτήσεων «Momondo» δημιούργησε ένα βίντεο που δείχνει μια ομάδα ανθρώπων να ανακαλύπτουν τις ρίζες τους μέσω μιας εξέτασης DNA. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι προέρχονται από διάφορες περιοχές του πλανήτη, από χώρες που δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν ότι έχουν κάποιου είδους σχέση.

Και μάλιστα, πολλές φορές προέρχονται από χώρες που δεν τους αρέσουν κα��όλου και από λαούς τους οποίους δηλώνουν πως αντιπαθούν. Το «Ταξίδι του DNA», όπως ονομάζεται δημιουργήθηκε στα πλαίσια προώθησης ενός διαγωνισμού δωρεάν εξέτασης DNA και προσφοράς ενός ταξιδιού σε έναν προορισμό της επιλογής του ατόμου. Παρόλο που δεν είναι γνωστό εάν τα πρόσωπα του βίντεο είναι ηθοποιοί ή εάν πράγματι υποβλήθηκαν σε εξέταση DNA, το μήνυμα δεν παύει να είναι δυνατό: Δεν υπάρχουν φυλές.

«Όλοι είμαστε κατά ένα τρόπο μακρινά ξαδέλφια», αναφέρει κάποιος! ΔΕΙΤΕ το βίντεο και θα καταλάβετε… Και μην χάνεται ευκαιρία, κάντε το share στα social media για να φτάσει το μήνυμα παντού!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top