ΦΩΤΟ- Μετανάστευσε για να ζήσει τον ΕΡΩΤΑ μαζί του και έκανε παιδί με τον ΓΙΟ του!

Η απίστευτη ιστορία της Ρεμπέκα- Πρώτη ανάρτηση 11:35

ΦΩΤΟ- Μετανάστευσε για να ζήσει τον ΕΡΩΤΑ μαζί του και έκανε παιδί με τον ΓΙΟ του!

​Στα άκρα έφτασε μία 26χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία για χάρη του έρωτα… Η Ρεμπέκα Ο’ Μπράιαν ερωτεύτηκε έναν 40χρονο και έφτασε μέχρι την Κένυα για να ζήσει μαζί του… Ωστόσο, τελικά κατέληξε να κάνει παιδί με τον γιο του!

Ας πάρουμε όμως την βγαλμένη από ταινία ιστορία από την αρχή… Εκείνη ερωτεύτηκε τον 40χρονο Ρεμπέσα Ολε Κιρκόγια το 2012 όταν εκείνος εμφανίστηκε με τους υπόλοιπους πολεμιστές Μασάι στο Maddermarket Theatre του Norwich της Βρετανίας. Εκείνη εργαζόταν εκεί και η γνωριμία τους ήταν έντονη από την πρώτη στιγμή.

iauyswtd2.jpg
Μάλιστα το 2013 ταξίδεψε στην Κένυα, έμεινε εννέα εβδομάδες σε μια καλύβα χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα για χάρη του. Γοητεύτηκε από την κουλτούρα του και ένωσε τόσο έντονο το δέσιμο μαζί του που με την επιστροφή της στη Βρετανία άρχισε να μαθαίνει σουαχίλι κι έτσι μιλούσαν τακτικά μέσω ίντερνετ.

Εκείνος της είπε πως την αγαπά και πως του έλειπε κι έτσι η 26χρονη αποφάσισε να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να είναι μαζί του, παρά το γεγονός πως εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος και είχε πέντε παιδιά.

iauyswtd1.jpg

Τον Φεβρουάριο του 2015 έμεινε έγκυος και γύρισε στη Βρετανία για να γεννήσει. Στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της όμως χώρισε με τον 40χρονο. Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της, το μωρό πέθανε!

Εκείνη ήταν και πάλι μόνη και θρηνούσε για την τρομερή απώλεια… Τότε ήταν που άρχισε να νοσταλγεί τη ζωή στην Κένυα και ήθελε να βρεθεί και πάλι με την οικογένειά της κόρης της. Όταν όμως επέστρεψε, ερωτεύτηκε τον 19χρονο γιο του πρώην συντρόφου της.

iauyswtd3 (1).jpg
Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι… Μάλιστα, λίγους μήνες μετά έμεινε έγκυος στο παιδί του. Επέστρεψε και πάλι στην Βρετανία και πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τον γιο τους Κίτο.

Έχει ήδη στείλει λεφτά στον 19χρονο για να μπορέσει να επισκεφθεί τον γιο του αλλά, όπως εξομολογήθηκε, «ενώ θα ήθελα να είναι στη ζωή του Κίτο φοβάμαι πως με βλέπει πιο πολύ σαν μητέρα παρά ως σύντροφο. Προφανώς δεν βοήθησε που ήμουν κατά κάποιο τρόπο μητριά του πριν να γίνουμε ζευγάρι».

iauyswtd4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top