Τα λόγια και οι ΦΩΤΟ μίας 19χρονης που θα σε κάνουν ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ- Πάσχει από την νόσο του Crohn

Ποζάρει χωρίς δισταγμό με σάκο κολοστομίας για να ευαισθητοποιήσει

Τα λόγια και οι ΦΩΤΟ μίας 19χρονης που θα σε κάνουν ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ- Πάσχει από την νόσο του Crohn

​Με περίσσιο θάρρος και παρουσιάζοντας την ωμή αλήθεια η 19χρονη Αμι Ρούσκι από την Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο να συγκινηθεί!

Η νεαρή κοπέλα, η οποία πάσχει από τη νόσο του Crohn, πόσταρε στο Facebook χωρίς κανένα κόμπλεξ φωτογραφίες με το σάκο κολοστομίας για να δώσει κουράγιο σε άλλους ασθενείς και ένα μάθημα σε όλους τους υπολοίπους.

koleostomia-kopela3.jpg
Τις φωτογραφίες συνόδευσε με μία τρομερή εξομολόγηση των όσων περνάει τα τελευταία χρόνια. Η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων ότι διαγνώστηκε με την νόσο στην ηλικία των 15 και το πρόβλημα υγείας της σχεδόν την σκότωσε. Έκανε αρκετές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις με δραματικά αποτελέσματα.

Ολόκληρη η ανάρτησή της έχει ως εξής: «Ήθελα εδώ και καιρό να το κάνω αυτό, επειδή βλέπω πολλές αναρτήσεις του πώς ��α βλέπουμε θετικά το σώμα και το βάρος μας, αλλά όχι αρκετές για αναπηρία / αόρατες ασθένειες.

Πρώτα απ’ όλα έχω τη νόσο του Crohn. Είναι μια σοβαρή ανίατη ασθένεια που παραλίγο να με σκότωνε, δεν είναι απλώς ένας πόνος στο στομάχι όπως οι περισσότεροι φαίνεται να πιστεύουν.

koleostomia-kopela1.jpg
Ένα άτομο με Crohn θα περάσει από πολλές διαφορετικές θεραπείες συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης, και αυτό είναι που θέλω να θίξω τώρα.

Η νόσος του Crohn με έχει αφήσει με μια μόνιμη ειλεοστομία, ελάχιστο παχύ έντερο, ορθό, πρωκτό, και εσωτερικούς μύες του μηρού καθώς αυτά τα μέρη χρησιμοποιήθηκαν στην πλαστική χειρουργική για τις πληγές μου.

Πάντα ήμουν εντάξει με όσα είχαν συμβεί σε μένα, αλλά μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποδοχή όλων αυτών γι 'αυτό ακριβώς θέλω να τους πω:

koleostomia-kopela2.jpg
Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αν δεν το πείτε. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν, θα συνεχίσουν να σας αγαπούν και θα σας βρίσκουν όμορφους. Δεν θα πρέπει να ντρέπεστε για την ασθένειά σας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top