Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μήνυμα στη σύζυγο του από τον πατέρα που ΕΠΝΙΞΕ την κόρη του (ΦΩΤΟ)

Σκότωσε την μικρούλα και τα σκυλιά της οικογένειας και μετά αυτοκτόνησε

Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μήνυμα στη σύζυγο του από τον πατέρα που ΕΠΝΙΞΕ την κόρη του (ΦΩΤΟ)

​Kανείς δεν μπορεί να πιστέψει το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ο 44χρονος Ντάρεν Φλουξ- Έντμοντς σκότωσε την 6χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε, λίγο καιρό αφότου χώρισε με την σύζυγο του!

asdaksdafi2.jpg
Εκείνος, είχε να εμφανιστεί από τον Απρίλιο που πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του. Από τις δημοσιεύσεις του στο Facebook μπορούσε κάποιος να καταλάβει ότι το είχε πάρει πολύ βαριά.

asdaksdafi5.jpg
«Κύριε, η καρδιά μου πονάει τώρα. Δεν έχω καμία ιδέα για το τι χρειάζομαι, αλλά εσείς. Παρακαλώ βοηθήστε με», έγραφε σε μία από αυτές. «Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να μείνουν στην καρδιά σου αλλά δεν θα είναι στη ζωή σου», έλεγε σε μία άλλη.

asdaksdafi3.jpg
Λίγες μέρες αργότερα η μικρή του κόρη, ηλικίας 6 ετών βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της. Όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά… Και αυτό γιατί λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία της αναπνοή! Ο πατέρας της ήταν λίγο πιο πέρα κρεμασμένος.

asdaksdafi6.jpg
Οι Αρχές πιστεύουν πως πρώτα σκότωσε την μικρούλα και μετά αυτοκτόνησε. Μάλιστα, πριν κρεμαστεί άφησε στην σύζυγό του ένα τελευταίο γράμμα στο οποίο της έγραφε «Αφήνω κάτι για να με θυμάσαι».

asdaksdafi9.jpg
Φίλος της οικογένειας αναφέρει ότι ο άνδρας είχε μεγάλο δέσιμο με την κόρη του και πιθανόν μετά το χωρισμό σκεφτόταν ότι αφού δεν μπορεί να την έχει εκείνος, δε θα έπρεπε να την έχει κανένας άλλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top