ΘΡΙΛΕΡ στο πανεπιστήμιο του UCLA! Σκότωσε τον καθηγητή του και αυτοκτόνησε

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

​Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης (βράδυ ώρα Ελλάδας) στο πανεπιστήμιο του UCLA, όταν ένας νεαρός φοιτητής εισέβαλε στο κτίριο πυροβόλησε τον καθηγητή του και μετά αυτοκτόνησε!

Το τραγικό κίνητρο της δολοφονίας – αυτοκτονίας ήταν οι βαθμοί που πήρε!

01GHW0I0.jpg
Όλα έγιναν όταν αναφέρθηκαν πυροβολισμοί στο χώρο του πανεπιστημίου, ενός από τα μεγαλύτερα των ΗΠΑ και ένα από τα διασημότερα του κόσμου. Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως το χώρο και άρχισε έρευνα για την πιθανότητα να υπάρχει ελεύθερος σκοπευτής.

2WT1J790.jpg
Δυο ώρες μετά το πρώτο τηλεφώνημα, ο συναγερμός έληξε. Και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας ακόμη τραγωδίας στις ΗΠΑ.

Νεκρός από τα πυρά του νεαρού άνδρα έπεσε ο καθηγητής μηχανικής και αεροδιαστημικής Γουίλιαμ Κλούγκ, πατέρας δυο μικρών παιδιών.

Ο νεαρός που τον σκότωσε, αυτοκτόνησε αμέσως μετά την πράξη του. Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του αυτόχειρα.

3P2YNRWF.jpg
Όλα έγιναν περίπου στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα) όταν ο δράστης εισέβαλε οπλισμένος σε κτίριο του πανεπιστημίου. Κοντά στα θύματα βρέθηκε το όπλο και ένα χαρτί, που έμοιαζε με σημείωμα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός δράστης ήταν δυσαρεστημένος με τους βαθμούς του.

Όσοι ήξεραν τον Γουίλιαμ Κλούγκ μιλούν για έναν ήρεμο και ήσυχο άνθρωπο, με πάθος για μάθηση και διδασκαλία. Ήταν μόλις 37 ετών, πατέρας των ανήλικων παιδιών.

«Τα παιδιά λάτρευαν να δουλεύουν μαζί του» είπε στο CBS Los Angeles ο Lance Giroux, φίλος του άτυχου καθηγητή.

7ZGLVS6N.jpg
Αμέσως μετά το πρώτο τηλεφώνημα στην αστυνομία, εκατοντάδες βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί έφτασαν στην πανεπιστημιούπολη, ενώ οι φοιτητές τρομοκρατημένοι κλείστηκαν σε τάξεις και γραφεία, ασφαλίζοντας τις πόρτες με ζώνες και καρέκλες.

MWO221MO.jpg
Δεν ήξεραν τι ακριβώς συνέβαινε και φοβήθηκαν πως ο εφιάλτης μπορεί να επαναλαμβανόταν. Τα περιστατικά εισβολής και μαζικής δολοφονίας σε σχολεία ή πανεπιστήμια των ΗΠΑ δεν είναι λίγα άλλωστε.

Εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters που δείχνουν τους πάνοπλους αστυνομικούς, με προτεταμένα τα όπλα τους, να αναγκάζουν φοιτητές να γονατίσουν στο έδαφος, με τα χέρια τους σηκωμένα, την ώρα που έβγαιναν από τα κτίρια του πανεπιστημίου.

SBW8ETMM.jpg
Μια εικόνα σοκαριστική, αν σκεφτεί κανείς πως οι φοιτητές φοβούνταν για τη ζωή τους, καθώς δεν ήξεραν τι ακριβώς συνέβαινε κι αν στο πανεπιστήμιο κυκλοφορούσε ελεύθερος σκοπευτής και είδαν τους αστυνομικούς να τους αντιμετωπίζουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη, ως πιθανούς υπόπτους.

RPDXYEL6.jpg

V5IG0I5D.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΝΙΚΟΣ σε πανεπιστήμιο: Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον ΤΡΟΜΟ- 2 ΝΕΚΡΟΙ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top