ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για τη θανάτωση του γορίλα- ΝΕΟ βίντεο δείχνει πως προστάτευε τον 4χρονο

Κατηγορούν τους γονείς του παιδιού για αμέλεια- Βαρύ ποινικό μητρώο έχει ο πατέρας

​Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου του Σινσινάτι στις ΗΠΑ θανάτωσαν τον 17χρονο γορίλα, Χάραμπ, όταν έπεσε στο χώρο του ένα 4χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με νέο βίντεο που κυκλοφορεί, ο γορίλας φαίνεται να προστατεύει το αγοράκι κι όχι να το σέρνει, υποστηρίζουν οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι κατηγορούν τους γονείς του παιδιού για αμέλεια. Οι αυτόπτες μάρτυρες δε, υποστηρίζουν πως ο Χάραμπ δεν έδειξε καμία επιθετική συμπεριφορά απέναντι στο παιδί.

Όπως αποκαλύφθηκε ο πατέρας του 4χρονου έχει μακρύ ποινικό μητρώο, για απαγωγές και εμπόριο ναρκωτικών μεταξύ άλλων. Η μητέρα μίλησε για ατύχημα και ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του πάρκου που έσωσαν το παιδί της.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είπαν ότι αν είχαν να αντιμετωπίσουν πάλι το περιστατικό θα έκαναν ακριβώς το ίδιο.
Το 4χρονο αγόρι έπεσε μέσα σε μια τάφρο με νερό δίπλα στον χώρο που κοιμόταν ο γορίλας. Το παιδί έμεινε περίπου 10 λεπτά με τον Χάραμπ δίπλα του, ο οποίος δεν έδειξε να τον απειλεί με την συμπεριφορά του μέχρι που τον έσυρε στον χώρο που κοιμάται.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι φωνές όσων παρακολουθούσαν το περιστατικό, πανικοβάλανε τον Χάραμπ, με αποτέλεσμα να πάρει το παιδί στον άλλο χώρο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο γορίλας έπεσε νεκρός από τα πυρά του προσωπικού του πάρκου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top