Τσέχος βετεράνος φωνάζει ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ Αμερικανούς στρατιώτες και τους δείχνει τα... οπίσθιά του

Δείτε βίντεο!

Τα... οπίσθιά του σε στρατιώτες του ΝΑΤΟ έδειξε Τσέχος βετεράνος, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή του στις «επιθετικές πολιτικές» που εφαρμόζουν οι ΗΠΑ στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Martin Zapletal, ο οποίος χαρακτήρισε του Αμερικανούς στρατιώτες «επιθετικούς, δολοφόνους και εχθρούς». Τη στιγμή που τα τανκ πλησίαζαν την πόλη Vyskov ανατολικά της Τσεχίας, ο Zapletal σταμάτησε την πομπή, μπήκε στη μέση του δρόμου και κατέβασε το παντελόνι του.

Σύμφωνα με το RT, το πλήθος που παρακολουθούσε την στρατιωτική παρέλαση ζητωκραύγαζε, ενώ την ίδια ώρα αστυνομικοί τον απ��μάκρυναν τραβώντας τον στην άκρη του δρόμου. Ο Τσέχος συνέχισε να διαμαρτύρεται υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο και η αστυνομία τον απομάκρυνε για δεύτερη φορά.

Τελικά ο Zapletal συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για «άτακτη συμπεριφορά», ενώ σύμφωνα με το Krajske Listy κινδυνεύει να πάει φυλακή για τρία χρόνια. «Είναι μια έκφραση της πολιτικής μου άποψης», δήλωσε ο Zapletal και συνέχισε: «Είναι μια μορφή ειρηνικής διαμαρτυρίας».

Στο πλευρό του στέκονται συνάδελφοί του στρατιώτες από την Τσεχία και τη Σλοβακία, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους «στην παρουσία ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στα εδάφη τους».


Δείτε το βίντεο!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top