ΣΦΟΔΡΕΣ βροχοπτώσεις σε Γερμανία και Κίνα-ΒΙΒΛΙΚΕΣ καταστροφές

Τέσσερεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

ΣΦΟΔΡΕΣ βροχοπτώσεις σε Γερμανία και Κίνα-ΒΙΒΛΙΚΕΣ καταστροφές

Εικόνες που συνήθως βλέπουμε σε χώρες του τρίτου κόσμου ή στη χώρα μας τώρα καταγράφηκαν στην πλούσια Γερμανία.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν την υπερχείλιση δυο ποταμών στο Μπράουνσμπαχ. Τα νερά σχημάτισαν έναν ορμητικό χείμαρρο που παρέσυρε σαν καρυδότσουφλα αυτοκίνητα και ότι άλλο αντικείμενο βρέθηκε στους δρόμους της πόλης. Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Μεγάλες καταστροφές όμως έπαθαν και οι υποδομές της πόλης.

Τέσσερεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ εκατοντάδες κάτοικο�� αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Στην Κίνα ο φακός κατέγραψε μια από τις κατολισθήσεις τις οποίες προκάλεσαν εκεί οι σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στις επαρχίες Γιουνάν και Γκουανγκντόνγκ.

Ο αστυνομικός Ντάγκλας Φάμπερ είχε τύχη βουνό. Γλίτωσε στο πάρα τσακ από το να πέσει πάνω του ένα δέντρο που έπεσε ξαφνικά σε δρόμο του βόρειου Τζέρσεϊ.

Ο Φάμπερ είχε κληθεί στην περιοχή για να μετακινήσει από το δρόμο ένα άλλο πεσμένο δέντρο. Ενώ προσπαθούσε όμως να το μετακινήσει ακούστηκε ένα κρακ από το δέντρο που έπεφτε στο οδόστρωμα. Ο αστυνομικός έκανε πίσω και γλίτωσε τελικά με ένα σπασμένο καρπό και 13 ράμματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top