Στριπτίζ αλά... 9 1/2 εβδομάδες από υποψήφιο των Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Του έβαλαν μέχρι και δολάρια στο εσώρουχο!

Ο James Weeks, υποφήψιος για το κόμμα των Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χόρεψε και έκανε... στριπτίζ, προτού εγκαταλείψει τη σκηνή μέσα σε κλίμα έντονων αποδοκιμασιών. Ναι, καλά διαβάσατε! Έκανε στριπτίζ.

Ο James Weeks μετά το συμβάν που ο ίδιος προκάλεσε, απέσυρε την υποψηφιότητά του λέγοντας: «Συγγνώμη, αυτό ήταν πολύ τολμηρό».

Το απίστευτο βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ και συγκεκιμένα στο ξενοδοχείο Rosen Centre. Τον δείχνει να ξεκινάει την ομιλία του λέγοντας «είναι ώρα να διασκεδάσουμε» και δευτερόλεπτα αργότερα να χορεύει και να γδ��νεται.

Στο βίντεο που έχει "άρωμα"... 9 1/2 εβδομάδων, ο Weeks πετάει τη γραβάτα του και στη συνέχεια βγάζει το κουστούμι του και μένει μόνο με το εσώρουχό του. Κάποιοι από το κοινό σπεύδουν να του βάλουν δολάρια στο εσώρουχό του, ενώ κάποιοι άλλοι παρακολουθούν με έκπληξη και αμηχανία.

Οι διοργανωτές ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από το θέαμα του γυμνού άνδρα πάνω στη σκηνή. Μάλιστα ένας από αυτούς είπε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε». Σημειώνεται, ότι μετά το σάλο που προκλήθηκε, το όνομα του Weeks αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο των Φιλελεύθερων.


Δείτε το στριπτίζ στο παραπάνω βίντεο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top